Am uitat să vă spun despre Spring SuperBlog 2018

M-am luat cu mutatul în altă țară și cu naveta printre țări și orașe și n-am apucat să scriu despre Spring SuperBlog. Lucrez la mai multe lucruri simultan și aș vrea să pot face mai mult, obosesc și eu, asta. Revenind. 

Sub genericul „Să înceapă aventura!”, noua ediție Spring SuperBlog 2018 reunește bloggeri dornici să se afirme și branduri interesate să se promoveze în blogosferă. Urmează șase săptămâni (1 martie – 13 aprilie 2018) de provocări incitante, premii atractive și adrenalină online, iar la final, socializare și distractie offline, la Gala de premiere.

Din  ce am văzut, lupta este aprigă – așa era și pe vremea mea – pentru că premiile sunt consistente, dar și rezultatele sunt pe măsură:

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 15 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2500 de participanți și s-au scris peste 30.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Ce pot să spun? 2011 a fost un an bun, doar l-am câștigat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.