Scooterson

  • Scooterson, un scuter electric (2)
  • Scooterson, un scuter electric (1)
  • Scooterson, un scuter electric (3)

Din ciclul “Românii sunt inteligenti si creativi”.

Acest scooter cred ca este o premiera mondiala.. si este construit in Romania… la Arad. Este la stadiul de prototip si va fi lansat in viitor in productie de serie. Acum ii facem un film. #Scooterson
De ce este special?

Este inteligent. Nu are acceleratie, functioneaza invatand din miscarile corpului tau… sa zicem ca are o mica inteligenta artificiala care invata zilnic modul tau de a conduce si intentiile corpului – chiar stie pe unde circuli de obicei in oras, unde te opresti de obicei sau unde incetinesti – , este conectat cu propriul smartphone (se porneste cand esti langa el, se blocheaza cand te departezi)… si consuma sub 1 leu/ 100 km. Deci vreo 10 lei pe luna.

Sursa

Cu cât avem mai multe mjloace de transport electric, cu atât mai bine, întrucât chiar dacă motoscuterele au motoare mici, nu rar mi se întâmplă să văd un metru de janghină cu zece metri de fum în spate, ceea ce este ușor deranjant. Adică, dacă-i dai foc benzinei, aceasta scoate mai puțin fum, în mod natural, decât scot unele motoscutere de pe la noi.

Pe de altă parte, acum avem la dispoziție Scooterson, un scuter electric și, trebuie să admitem, frumușel și inteligent ceea ce-l face, cred, plăcut de condus, deci interesant.

Să vedem dacă și ajunge pe piață, și la ce preț.

L.E. Aici se pot face precomenzi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.