SellADeal.ro și WhatsApp

În weekend, cineva de la SellADeal.ro s-a gândit să facă o treabă interesantă: să adauge nenumărați oameni într-un grup pe WhatsApp. Mă rog, “treabă interesantă” este o aproximare grosolană, dacă-mi permiteți.

Desigur, lumea nu este interesată să primească spam prin SMS, așa că toată cohorta a ieșit din grup. Numai că duminică s-a întâmplat la fel: utilizatorul 0723008012 ne-a adăugat în grup. La fel, lumea a ieșit ca de la concert.

Mi s-a părut dubios, așa că înainte de a-i înjura m-am gândit să-i întreb, totuși, să văd care-i faza. Și mi-au răspuns: cei de la SellADeal a venit c-o idee inovatoare, aceea de a distribui oferte speciale, de maximum două ori pe săptămână, prin WhatsApp. Adică WhatsApp Newsletter.

Desigur, le era mai bine dacă, având baza de date cu numerele, ar fi trimis mesaje individuale. Poate că lumea s-ar fi înschis. Așa, nicio șansă.

1 Commentariu

  1. Atti 08 martie 2016 la 15:26 - Raspunde

    Pe mine ma enerveaza grozav cei care ma suna sa imi vanda diverse chestii dubioase si cand ii intreb de unde e numarul, raspunsul standard e “dintr-o baza de date”. Din ce muma bazei de date si totusi de unde cumparata?

    Ce a facut Selladeal e pur si simplu spam. Daca imi vine si mie pe whatsapp chestia asta, ii reclam direct, fara nici o jena.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.