Sfârșitul epopeii cu Voyo

De o săptămână nu mă mai uit la Știrile ProTV, deci Voyo tine să-mi devină inutil, la fel cum inutile îmi sunt și filmele disponibile pe site. Îl mai țin, totuși, cu șanse minime să-l mai folosesc. Dar altceva doream să spun, iată:

Către

            Domnul Robin MOLNAR

Subiect: răspuns sesizare nr.SC-24861/17.11.2014

Stimate domn,

Ca urmare a adresei Dvs., transmisă Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București, redirecționată instituției noastre şi înregistrată la ANCOM cu numărul de mai sus, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Aspectele reclamate de Dvs. nu vizează încălcări ale legislaţiei din domeniul comunicaţiilor electronice, prin urmare excedează sferei de competenţe a ANCOM.

Din analiza documentului atașat reiese că problema pe care o întâmpinați nu se datorează calității serviciului de acces la internet furnizat de S.C. RCS&RDS S.A. și nici a configurației computerului Dvs.

Cu toate acestea, considerăm că ar fi oportun să analizați prevederile contractului încheiat cu furnizorul menționat anterior sau să vă adesați acestuia, în vederea identificării anumitor prevederi contractuale care ar putea face trimitere la restricționări ale serviciului sau a vitezei acestuia, după consumarea traficului alocat.

În final, vă recomandăm să semnalați problemele întâmpinate furnizorului Dvs. de servicii de conținut (www.voyo.ro), în vederea remedierii acestora.

Cu stimă,

Preşedinte,

Marius – Cătălin MARINESCU

Deci nu e de la mine, serviciul lor merge execrabil, cel puțin în zonele aglomerate.

În fine, decât să rămân de papagal, mai bine rămân cu dreptatea.

1 Commentariu

  1. ice4you 12 decembrie 2014 la 21:57 - Raspunde

    Sau cu dreapta … care stie si unde sunt padurile tari ce v’ati luat’o inapoi …. da ai dracu, nu spun nimanui ca inainte sa v’o dea, cui au retrocedat’o! … 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.