Spam cu dedicaţie

Aşteptam nişte răspunsuri de la nişte advertiseri şi văzând că încă nu am primit mail de la ei mi-am zis să intru să văd pe la spam ce-o fi. Şi acolo am văzut. Nu, nu răspunsul lor, că nu s-au sinchisit să răspundă, ci un mesaj spam cu dedicaţie pentru webmasteri.

Mesajul este:

Vă rog să observaţi subiectul mesajului şi lipsa conţinutului. Mai rar am văzut mesaje spam construite aşa. Mă uit şi peste sursa mesajului să văd ce dedesubturi sunt pe acolo…

Evident, nu dau click pe nimic, că nu şi-au găsit fraierul care să se înscrie pe site-ul lor. Care site arată aşa:

Cel mai tare m-a distrat partea cu livrarea discretă. Atât de discretă încât după ce plăteşti nu mai găseşti nici tu coletul… Şi, că tot veni vorba de dimensiuni. Nu înţeleg de ce tot trimit astfel de mesaje. Nu înţeleg ce interes au ei, altul decât a mă face de bani. Mă ţine să mă măsor oricând cu orice asiatic. Chiar şi pe un ger cumplit… Mă simt chiar foarte confortabil, nu ştiu cum să spun.

În Irlanda de Nord cunoscusem mai multe asiatice, una chiar din Filipine. Şi vreau să spun că erau extrem de prietenoase cu noi, europenii, că văzuseră şi ele cum arată instalaţiile adevărate, nu muştiucuri ce au ei p-acolo. Pe mine nu m-a ţinut s-o exersez că dreq ştie ce boli au ăia p-acolo de nu trec nici cu lut galben, gropasan sau lopatin…

În fine. În ritmul ăsta o să primim spam specializat pe domenii de activitate, de genul: nu ţi-ai făcut norma de pacienţi? Hai să îţi dăm o pilulă albastră ca măcar să poţi să ţi-o bagi. Demisia.

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 12 ianuarie 2009 la 18:32 - Raspunde

  \”Nu înţeleg de ce tot trimit astfel de mesaje.\” De cand trebuie sa aiba un motiv anume cat timp le ies bani? 😛
  Poate te-au gasit pe vreo lista cu oameni \”nevoiasi\” 😛

  Apropo de faza cu asiaticii, eu zic ca ar fi normal ca si dom\’shoarele sa aiba concavitati pe dimensiunea \”muştiucurilor\”, dar, s-ar putea sa ma insel 😛 (saracii de ei :D)

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2009 la 18:35 - Raspunde

   :woohoo: Ba io cred că au fost europenizate de irlandezi, că la cât îs tinerii de acolo de dobitoci nu cred că or auzit de boli venerice… :woohoo:

   Da man, îs nevoiaş rău de tot. Am nevoie de-o femeie că de-acolo m-oi descurca eu…

 2. Mihai Todor 12 ianuarie 2009 la 19:23 - Raspunde

  Ale dreq galeti… 😛

  • Robin Molnar 12 ianuarie 2009 la 19:29 - Raspunde

   😀 Nu-s ăia chiar aşa de dotaţi… 😀 Dar, oricum, n-au muştiucuri… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.