Topmix Permeable

Topmix Permeable este un nou fel de ciment de compania americană Tarmac și este capabil să absoarbă până la 3,300 de litri de apă pe minut, pentru o suprafață relativ mică, ceea ce l-ar face deosebit de interesant pentru amenajarea urbană, mai ales în țări precum România, unde orice ploaie are potențialul de a fi o inundație.

De aceea și scriu despre acest produs pe care-l găsesc atât util, cât și genial, pentru că mi-aș dori să nu mai auzim de acvapalanre pe străzile în pantă, să nu mai auzim de apă până la ștergătoare pe străzile din centrul orașelor cu care, altfel, ne mândrim, și pentru că mi-ar plăcea să progresăm ca civilizație și prin felul în care ne raportăm la tehnologie, respectiv prin felul în care înțelegem să adoptăm noi tehnologii care să ne facă viața mai bună și mai sigură.

Desigur, cred că visez frumos, pentru că la cât se fură în administrație…

Via

2 Comentarii

 1. florin 30 septembrie 2015 la 07:39 - Raspunde

  Am atras atentia unui bloger arogant (nu are importanta numele, sa-i zicem… zoso) ca nu a avut decenta sa aminteasca, intr-o postare, ca s-a inspirat de aici. Dar el, in virtutea imperiului de moralitate care-i emana din toti porii, mi-a sters comentariul. Deci, recunoaste indirect inspiratia – ca sa nu-i zicem furt – de care ii acuza el pe toti cei ce respira.

  • Robin Molnar 30 septembrie 2015 la 07:44 - Raspunde

   Nu pot să-mi asum paternitatea unui embed, iar materialul video a circulat în weekend pe tot Facbook-ul. Plus de asta, cred că dacă-l vedea aici, nu-l mai punea la el, pentru că lui Google nu-i place conținutul dublu.

   Oricum mersi și oricum s-ar putea să mă înșel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.