Un exemplu de bună planificare tehnologică

  • Ecranul de blocare mare, pe tot ecranul mare, în Continuum (Exemplu de planificare tehnologică)

Încă de dinainte de a-mi face bagajul, m-am gândit că ar trebui să-mi fac o strategie de planificare tehnologică:

La hotel, oricum ăștia au televizoare LCD sau LED, oricum cu intrare HDMI. De ce să mă complic? Mai bine-mi iau docking station-ul la telefon, tastatura și mouse-ul WiFi pe care, oricum, le aveam luate pentru docking station, și am rezolvat problema scrisului pe blog de pe telefon.

Adevărul este că am și un laptop cu mine, dar urăsc sociopatic tastaturile de laptop întrucât oricât de bun le-ar fi designul, sunt drepte, iar eu sunt generația 286 – 486, cu tastatura ridicată sub un unghi de măcar 10 grade între rânduri, am încercat să mă dezobișnuiesc, nu pot, am renunțat și am rămas așa, de modă veche. Și, desigur, cu Enter și Backspace-ul mare, ca în UK.

Așa că, dragii mei, datorită acestui mod de planificare tehnologică, ascult muzică pe telefon, în timp ce scriu pe blog și mă dau pe Facebook, în modul full, adică precum pe desktop, lucrând doar de pe telefon.

Da, știu, Android are mai multe aplicații, iOS la fel. Doar că, ahem, s-avem pardon de expresie, sunt cam mici pe lungime, dacă mă-nțelegeți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.