Un pic despre telefoanele inteligente

Zoso spune că revoluția smartphone ia o pauză, dând și link către un articol care spune că acestea au murit, iar Arhi spune că se vor ieftini. Nu sunt specialist, dar eu am o opinie cumva divergentă. Să detaliez.

Oricine are acum un telefon inteligent pentru începători (smartphone entry-level) are, de fapt, o janghină de telefon, iar oricine are un telefon inteligent mediu (smartphone mid-range) de performant are, la fel, o pocnitoare de telefon.

Or, revoluția aici va fi, să se încerce aducerea fiabilității specifice telefoanelor scumpe (high-end smartphones) la gamele de prețuri mai modeste.

Adică, aceasta este provocarea, să nu mai faci telefoane care să se reseteze aiurea, sau care sunt latente în a apela numere din agendă. Desigur, la un preț cât mai mic. Cumva, nu simt că la sutele de euro cheltuiți pe un telefon, calitatea acestuia ar fi optimă. Și nu sunt singurul. Și producătorii au început să observe trendul acesta, că oamenii sunt reticenți în a achiziționa produse noi din aceeași clasă de prețuri, tocmai pentru a nu fi – iarăși -dezamăgiți, așa că așteaptă până pot să-și permită un produs dintr-o clasă superioară.

Dar, pentru telefoane fiabile la prețuri normale, cine știe cât mai avem de așteptat?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.