Vremea pe internet

Eu, când vreau să văd cum va fi vremea în următoarele ore, mă uit pe geam. Nu pe internet, nu pe site-uri cu vremea, nu cu nimic. Simplu, eficient, elegant. Plus că așa rămân în contact cu natura.

Ei bine, n-am de unde să știu cum va fi vremea peste mai mult de 6 – 8 ore. Așa că merg la risc. Sau, mă informez de pe internet sau din alte surse. Dar, și aici veți vedea la ce mă refer, pentru cei interesați există acum o metodă simplă de a-și pune vremea pe site.

No, am primit următorul mesaj, în mod civilizat, folosind formularul de contact (maxima formă de respect, pentru mine). Îl reproduc aici, că e relevant.

Stimaţi colegi,

Dorim să vă prezentăm un informer de timp meteo, de la Meteoprog, pe care dvs. Dvs. puteţi să-i să-l amplasaţi pe sit-ul site-ul dvs. Dvs. http://www.meteoprog.ro/ro/informers/

Proiectul  Meteoprog, prezintă prognoza meteo pentu pentru utilizatorii romaneşti români.

Noi avem o mare experienţă in în acest domeniu , deoarece proiectul nostru analogic din Ukraina Ucraina ocupă locurile de frunte între portalurile  de prognoza prognoză meteo. Zilnic este vizitat de 50000-100000 utilizatori unici.  Preveziunile Previziunile lui sînt sunt utilizate de cele mai mari portaluri de mass-media ucrainene. Această popularitate este datorată funcţionaliţăţii proiectului nostru.

Pe situl Meteoprog d-stră D-stră ve-ţi veți găsi prognoza meteo detaliată pentru 207 oraşe romaneşti , precum şi pentru alte 3000 de oraşe ale altor ţări. Mai mult, proiectul Meteoprog oferă utilizatorilor hărţi meteo animate  a ale României şi a judeţelor ţării, meteograme, imagini satelit, informaţii despre temperatura apei în mării şi altele.

O funcţie aparte a saitului nostru o constituie informatori informatorii de vreme. Aceast Acest serviciu este util pentru  webmasteri, webmasterii care doresc să publice informaţii interesante pe site-ul lor. Informerul nostu nostru pe site-ul dvs Dvs. –este un serviciu util pentru utilizatori, acesta prezinta prezintă informaţie informații despre vremea în din orice oraş , care este in în baza site-ului Meteoprog. Exemple de astfel de informeri si și instrucţiunile pentru plasarea acestora găsiţi aici http://www.meteoprog.ro/ro/informers/ .

În afara afară de aceasta, noi putem sa vă propunem prognoza de timp in format xml XML, pentru orice oraş din baza noastră . Aceste date le puteţi folosi  pe sut-ul site-ul dvs.  Dvs. pentru  a creea crea un bloc sau pentru secţiunea „Timp”.

Sperăm sa vă intereseze proiectul nostru.

Cu respect, Vleju Katerina,

Meneger  www.meteoprog.ro

Eh, evident că nu dau linkuri așa de-a moaca, dar mie mi-a plăcut foarte mult partea cu prezentarea prognozei meteo în Cluj Napoca (evident, sunt și alte orașe disponibile), în special partea aceea unde spune și cât de tare va ploua (puneți mouse-ul peste oraș, să vedeți).

No, care vreți să vă puneți vremea pe site, dați-i bice că e moca. Și nu, nu mă întrebați cum se pune vremea pe site, doar e în română și puteți citi. Sper.

P.S. Din cauza faptului că unele blocuri de text au diacritice, iar altele nu, sunt de părere că traducerea asta fie a fost făcută de cineva din afara site-ului cu pricina, fie a fost făcută de vreun program de traducere, așa că  am făcut corectura textului, poate cei care au făcut traducerea vor fi cu mai multă băgare de seamă pe viitor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.