7 Comentarii

 1. Mihai Todor 06 februarie 2011 la 21:10 - Raspunde

  Nu pot să zic decât că nu mă miră absolut deloc. Poliția cu siguranță poate enumera sute de astfel de cazuri, dintre cele pe care le-au investigat, cazuri de care oricum prea puțină lume se interesează.

  Auzim la știri de jafuri armate la bănci și crime în serie, dar nimeni nu ne prezintă deznodământul acestor cazuri, în mare, pentru că majoritatea nu au un deznodământ, rămânând nerezolvate până când se depune praful pe dosare, undeva, într-un beci.

  E bine că mai apar pe net astfel de povești, dar, din păcate, nu sunt suficiente persoane care să facă ceva pentru a le diminua numărul, “organele abilitate” fiind, de obicei, depășite numeric și tehnic (asta ca să nu fiu rău și să spun că sunt depășite la capitolul inteligență).

 2. Molnar Bianca-Andreea 07 februarie 2011 la 07:49 - Raspunde

  Eu una sigur nu dau bani la cersetori. Cu siguranta au mai multi decat mine.

 3. ciresica 07 februarie 2011 la 15:35 - Raspunde

  Eu nu le dau bani. In schimb muter face in felul urmator: le ia mancare si desface punga/ rupe painea, face astfel inca acestia sa nu o duca inapoi la magazin. Am cumparat in schimb de la batrenele diferite chestii: mileuri si alte celea [dadeam dublu fata de cate imi cereau ele] , dar macar stiam ca au facut ceva pentru banii aia.
  Si cea mai tare faza a fost prin anul 1 de facultate: niste tineri cantau la chitara si aveau un biletel: bani pentru mers la vara in vama veche. M-a amuzat teribil mesajul si le-am lasat cai bani mai aveam in buzunar

 4. Raluca 08 februarie 2011 la 00:06 - Raspunde

  jeez… nu m-as fi gandit ca vreun sef al cersetorilor poate sa joace la loto cu banii stransi… in tren mai dau si eu din cand in cand, uite cum contribui io la biletele lui Florin!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.