9 Comentarii

  1. Manuela 28 decembrie 2015 la 22:30 - Raspunde

    La orele de economie politică scăpam repede înșirând fraze sforăitoare la începutul cărora scriam “așa cum a spus tov N Ceaușescu”. La fel face și DP azi, doar că l-a schimbat pe Ceaușescu cu Dumnezeu.

  2. Cronicarul 29 decembrie 2015 la 08:43 - Raspunde

    Am citit “Despre omul frumos” si pot sa zic ca atata Dumnezeu in sus si Dumnezeu in jos am vazut doar in cartile de rugaciuni. Omul filosofeaza spre aberatie.

  3. NERO 29 decembrie 2015 la 18:19 - Raspunde

    Numai contradictii si autonegari in textul de mai sus

  4. Camelian Propinatiu 30 decembrie 2015 la 11:39 - Raspunde

    Instructiva este interogatia cum de ce a fost ales Andrei Plesu, când aceleasi idei demolatoare se gaseau si la Mircea Dinescu si alti critici nemilosi ai lui Dan Puric:
    http://www.catavencii.ro/dan-puric-mima-cu-premeditare/
    Tocmai pentru a ilustra in postromânism diferenta strivitoare de sustinere civica a linşatului mediatic: http://www.revista22.ro/articol-39239.html
    http://www.observatorcultural.ro/articol/miting-de-solidarizare-cu-andrei-plesu-2/

    • Robin Molnar 30 decembrie 2015 la 17:40 - Raspunde

      Argumentul Dumneavoastră se bazează pe demontarea detractorilor, nu a faptelor? Pe bune?

  5. Kathy Bates 02 ianuarie 2016 la 15:36 - Raspunde

    Puricul şi ceilalţi purici din peisajul public de la noi, în frunte cu Mircea Badea, fac un lucru interesant. Acelaşi lucru pe care nu l-au înţeles la Borat. “A insultat Kazahstanul!” De fapt tipul a folosit motivul străinului fraier pentru a parodia maniile şi obiceiurile ghiolbanilor din Vest. O variantă mai simplistă şi mârlănească a ceea ce făcea Sadoveanu în “Zodia Cancerului”.

    Cândva, Victoria Stoiciu a scris aşa: “copil în URSS fiind, visam că va fi un război mondial şi o să cad în luptă cu invadatorii fascişti şi capitalişti.”

    Lătrăii de tastatură au muşcat imediat momeala. Nici măcar nu s-a gândit vreunul că povestea era inventată. Pentru dobitocii de dreapta era de ajuns să audă “duşmanii fascişti şi capitalişti” ca să aibă motiv să urle precum şacalii. Ceea ce de altfel urmărea şi ea când a scris.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.