8 Comentarii

 1. Malin 18 septembrie 2016 la 07:48 - Raspunde

  Vai dar cum poti sa spui asa ceva? Pai daca dispar ajutoarele sociale cine mai trandaveste pe banii celor care muncesc ca sa poata sa voteze de fiecare data cu aceiasi politicieni corupti care intretin lenea ca sa poata sa fure si ei pe margine?

 2. Zet 18 septembrie 2016 la 08:48 - Raspunde

  Eh…burghezule…ai vrut sa angajezi oameni la munca si nu ai avut pe cine :)…probabil nu le convine cum sunt platiti… mai pluseaza un pic la bani si mai scoate si o jumatate de ceva si ceva tigari si mancare si poate poate…si oamenii aia s-au saturat sa mai munceasca asa de dragul de a munci…nu ti se pare buna zicala “decat se muncesc degeaba mai bine stau degeaba pe ajutor social?”…si probabil burgheji de astia ca tine gasesc odata la 3 luni …ajutorul ala vine in fiecare luna :)…SPOR LA TREBURI !

  • Robin Molnar 18 septembrie 2016 la 09:18 - Raspunde

   Păi pe lângă 50 lei/ zi + mâncare + băutură + țigări, tariful srandard, cred că doar o curvă și un masaj le mai trebuie.

   • Alina M 18 septembrie 2016 la 22:37 - Raspunde

    50 de lei pentru maxim o oră-două, ca nu durează mai mult să arunci lemnul în căruță, să-l duci 150m și apoi să-l răstorni. Dacă era vorba de o zi de muncă, da, puteai spune că-s puțini bani, dar pentru o oră, mă scuzați, e chiar lux.

    • Robin Molnar 09 octombrie 2016 la 20:40 - Raspunde

     O oră de stat, sau o oră de băut? Că, iată, depinde.

   • ice4you 21 septembrie 2016 la 08:43 - Raspunde

    Pentru banii aia ma mir ca ai gasit sa miste careva un deget. Eu acum vreo 7 ani cand lucram la casa ma chinuiam cu ce le dai tu acuma si cu greu gaseam pe careva sa vina la munca macar doua zile la rand si sa si faca ceva in alea doua zile desi se alegeau cu 100 lei, bani + mancare+tigari+bautura, desi eu ii munceam banii aia de imi sareau capacele in 4 zile fara bonusuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.