Ăștia de la Camera Deputaților trebuie să-și schimbe bucătarii

În caietul de sarcini se solicită trei tipuri de hârtie igienică şi trei tipuri de prosoape de hârtie, în total 83.046 role de hârtie igienică şi 66.916 role de prosoape de hârtie. Dintre acestea, 76.500 role de hârtie igienică şi 66.000 de role de prosoape de hârtie trebuie să fie de calitate superioară, în două straturi, preporţionată, gofrată, de culoare extra alb.

Adevărul

Amu, cât personal auxiliar are Camera Deputaților? Poate cât să folosească 6546 de role de calitate non-extra? Nu de alta, dar încerc să-mi dau seama cum se consumă o sută optzeci și trei de role pe zi. Adică, vă dați seama, dizenteria este o boală gravă, iar la ce aere își dau toți îmbuibații ăia, probabil bășinile le miros a ozon de munte.

De aia zic, cât mai curând Camera Deputaților trebuie să-și schimbe bucătarii, că deja aleșii noștri fac rană la fund cât de la cât de des trebuie să se șteargă la fund, respectiv de la câtă diaree au.

Chiar așa, oare ce li se dă la cantină, de fac pe ei chiar în halul ăsta? Le-o fi vrăbioara de Kobe prea în sânge? Le alunecă aspicul de iepure prea repede pe gât în jos și pleacă cu tot cu maț? O fi omleta făcută din ouă de struț stricate? Sau untul de cacao din desert o fi fost expirat? Mă rog, cred că și eu aș avea diaree, dacă aș amesteca toată ziua fructele de mare cu ceafa de porc de partid.

Ce rahat turcesc mănâncă ăia de au nevoie de atâta hârtie igienică și atâtea prosoape de hârtie? În loc să defrișezi un hectar de pin extra alb, nu mai bine schimbi rețetele sau bucătarul?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.