Calitatea cere sacrificii

Cei care mi-au dat Like pe Facebook pentru acest site, au văzut aseară un anunț că o să încerc să fac tot posibilul să public de dimineață un material premium despre Petroșani.

Ei bine, am lucrat cât am lucrat pe tren și în noapte și am ajuns la concluzia că pot să fac o treabă mai de calitate decât îmi propusesem. Astfel, după ce am prelucrat 140 de fotografii cu și despre Petroșani, după ce le-am editat denumirea, textul, descrierea, titlul complet, după ce le-am prelucrat digital ca să se vadă mai bine și ce mai era, adică până acum vreo cincizeci de ore de muncă, se pare că mai am nevoie de vreo două  ore ca să le sortez sub forma unei excursii virtuale bidimensionale (spațiu și timp), mergând până la creșterea copacilor ca nivel de detaliu, prezentând peste 100 de ani de istorie a orașului și a țării.

Așadar, mai aveți puțintică răbdare, diseară după ora 21 ar trebui să fie gata tot și să fac public colecția de care, chiar dacă încă nu e gata, sunt mândru tare. Când veți vedea, veți înțelege de ce, mai ales că parcurgerea corespunzătoare a materialului poate dura până la trei ore, pentru cei curioși să vadă multe detalii.

Calitatea cere sacrificii, e clar. Dar are cel puțin un beneficiu major: este vorba despre mândria lucrului bine făcut.

2 Comentarii

  1. joita lucian 27 iunie 2011 la 21:55 - Raspunde

    Stii bine ca esti intre preferatii mei…apropo….vezi ca m-a vizitat google si m-a recompensat pe masura:D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.