Câteva concluzii după Techsylvania 2018
Prima dată, despre prezență și participare la Techsylvania, ediția din acest an:
Un număr record de peste 2.000 de participanți, un debut sold out pentru al 5-lea an consecutiv, 45 de speakeri de top din 15 țări, aflați în premieră în România și peste 70 de prezentări, workshop-uri, Q&A’s și sesiuni satelit au marcat a 5-a ediție a Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din Estul Europei.
Binișor, nu? Lumea este interesată, s-ar putea să iasă ceva bun din asta.
Dar nu despre cifre doream să vă scriu, ci despre faptul că Bitdefender în continuare este cu cel puțin cinci ani înaintea competiției în materie de securitate. Și va continua să fie, întrucât Florin Talpeș a anunțat la Techsylvania faptul că va lansa în luna Septembrie un incubator pentru start-upurile din zona securității informatice, cu un buget de un milion de euro.
Alte companii, de genul Waze, am văzut că au avut diverse abordări de tip Blue Ocean Strategy, fie pentru marketing, fie pentru a crea niște tehnologice sau comportamentale pe care să le folosească în favoarea lor, o foarte bună serie de lecții despre inovație în inovație.
Firește, la 2000 de oameni,, activitățile de la Techsylvania au fost diverse și fiecare și-a luat notițe cu ceea ce l-a interesat. Pe mine, după cum este evident. mă interesează partea de securitate pentru Internet of Things, întrucât cred că va afecta Industria 4.0 sau cum s-o numi acum.
P.S. După ce am văzut ce fac alte companii acum, în materie de securitate, mi-a sporit și mai mult respectul față de Bitdefender.
Lasa un raspuns