Complexul 3D Aqua Petroșani

No, după cum sigur ați citit deja pe aici, aseară am fost pe la Complexul 3D Aqua din Petroșani. La bazin, adică. No, o fost fain, în primul rând pentru că apa era caldă, având 26 de grade Celsius. Întrucât afară ploua și fulgera, apa era mai caldă (am intrat înăuntru cât a stat ploaia) decât aerul.

Temperatura în apă era de 26 de grade Celsius, în timp ce afară erau vreo 18. E clar că, deși nu știu să înot, m-am prins de o bară de pe acolo și m-am bălăcit ca o broască. Bine, aveam și brățară roșie, să știe toți că io-s din ăla interesant… Ca și glumiță:

Î: – Ce-au zis salvamarii când l-au văzut pe Robin mergând spre bazin?

R: – Dead man walking.

Ahahahahahaha ce-mi plac glumele mele. No, întrucât pițipoancele minore în sumare costume de baie nu sunt de interes pentru nimeni, am făcut poze la bazin. Doar la bazin. Una mai pe zi (se observă vremea frumoasă din fundal, când doar picura), și una mai pe seară, când ploua de-a binelea.

No, cum am ieșit din piscină, din cauza ploii, bătea așa un crivăț pe la costițe încât am strănutat. Ca să nu răcesc, am început să dansez. În afară de efectele de lumini și de lasere, mai aveam parte și de efecte planetare (sau atmosferice), de la fulgere, că vremea era nașpa rău.

P.S. Cei doi salvamari, împreună, aveau cam cât mine (la capitolul kilograme)…

P.P.S. Apa de la dușuri era bocnă și, cum n-aveam ochelarii pe ochi, nu vedeam cum naiba s-o reglez.

Adăugire ulterioară: nu mai recomand acest restaurant din motive de siguranță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.