Cum se reziliază un abonament la Orange

Mi-a povestit un coleg o fază tare. Întrucât dorește să-și rezilieze contractul de abonament la Orange, s-a dus la o reprezentanță de-a lor. Aceștia, i-au spus că trebuie să sune la 411 și să ceară să i se întrerupă abonamentul.

Ei bine, numărul secret la care trebuie să sunați, codul, este 411 – 1 (limba) – 6 (această opțiune nu este în meniul vocal!) – 0 (zero, ca să intrați în legătură cu un operator).

De asemenea, este bine să știți că cei de la reprezentanță nu au voie să împiedice să vă reziliați abonamentul, și puteți merge inclusiv până acolo încât să-i reclamați la OPC pentru că nu vă oferă informațiile necesare desfacerii abonamentului.

Dacă nu merge cu frumosul, și cei de la 411-1-6-o (pentru limba românia) vă cer să mergeți la un magazin, puteți merge până la un magazin, să faceți o reclamație pe orice temei (de exemplu, pe motiv că nu vi se oferă informațiile necesare desfacerii abonamentului), la care aveți grijă să primiți un număr de înregistrare (numai atunci este un document oficial), cum a făcut colegul respectiv care a rezolvat chestiunea în zece minute.

No, baftă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.