7 Comentarii

 1. Manuela Barbu 16 septembrie 2015 la 13:47 - Raspunde

  Cand eram mica ai mei aveau un Golf verde si ne strangeam toti copiii de pe strada in jurul masinii si il ascultam pe Eros. Si a doua chestie faina pe care mi-o amintesc e ca in fiecare duminica mergeam cu familia la cules de ciuperci. Uneori il ascultam in timpul calatoriei si imi amintesc cum cantam.. Credeam eu ca stiu versurile…asta ca sa intelegeti cam cum suna ceea ce cantam eu:)) imi amintesc ca mereu stateam pe bancheta din spate cu buclele in vant si cantam cu mult patos…chiar prea mult 🙂 Din fericire am doar amintiri placute legate de muzica lui si sper sa am sansa sa+l ascult live la Cluj.

  • Robin Molnar 17 septembrie 2015 la 10:29 - Raspunde

   😀 Cred că știm cine va intra în posesia invitației.

 2. Barbu Manuela 17 septembrie 2015 la 19:43 - Raspunde

  Vai ce bucurie. Multumesc tare mult:D

 3. Tamas Delia-Iulia 25 septembrie 2015 la 17:51 - Raspunde

  A fost un concert super din punctul meu de vedere, parca m-a întors in timp pe vremea când aveam Viva in grila de canale si mama ma punea sa-i înregistrez pe VHS videoclipurile lui Eros. Merci tare mult de invitatii!

 4. Barbu Manuela 27 septembrie 2015 la 21:08 - Raspunde

  Am ramas foarte impresionata de cata energie a emanat Eros la concert. Muzica buna, jocuri de lumini, lume binedispusa pe scurt o seara in care am ramas cu amintiri faine. Mi-a placut faptul ca Eros a interactionat mult cu spectatorii, a coborat de pe scena de cateva ori, a dansat si a facut glume faine. Multumesc pentru invitatie:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.