Faze naşpa

Cred că pentru străini suntem un popor foarte interesant. Chiar eu, ca român, sunt de multe ori extrem de surprins de răbufnirile unora dintre compatrioţii noşti care par a nu se putea controla. Bine, pe unii nici nu-i duce mintea, dar acesta este deja un alt subiect.

Bunăoară, fiind plecat prin oraş azi cu diverse treburi, printre care şi o operaţiune de despădurire parţială, am văzut două faze destul de penale:

 1. O familie formată din copil, ea şi el, mergeau pe trotuar. Ea era destul de drăguţă, blondă şi creaţă, pe la vreo 30 de ani. El era gras şi chel, ceva ma în vârstă. Ea dă să-l sărute, el întoarce capul, în direcţia opusă. Evident, dacă ea îl înşeală este o curvă, nu el un prost. Mie unul gestul lui mi s-a părut de p cruzime rară…
 2. Un tip mergea cu copilul care avea o joardă în mână,  destul de subţire. Juniorul, pe la vreo 4 ani aşa, rămâne în urmă şi-i dă una cu joarda, în glumă, părintelui peste fund. La care ăla se întoarce şi-l înjură de mamă spunându-i să nu mai dea aşa de tare. Ce să zic, că îl biciuise fii-su de 4 anişori cu o joardă subţire, nu alta. Idiot.

Am ajuns să nu mă mai plictisesc mergând pe stradă. Ba chiar tinde să devine mai interesant ca la grădina zoologică, că acolo specimenele nu-s în libertate.

7 Comentarii

 1. skywalker 15 aprilie 2009 la 20:40 - Raspunde

  pai la prima faza ce-i asa de mirat? nici mie nu imi plac pupaturile in public :woohoo:

  • Robin Molnar 15 aprilie 2009 la 21:52 - Raspunde

   😉 Păi bun, dar dacă consoarta simte în momentul acela că are nevoie urgentă de fraga buzelor tale tu îi dai cu flit? :whistle:

   • skywalker 17 aprilie 2009 la 20:03 - Raspunde

    daca chiar simt si eu nu ca nu mai poate astepta nu, nu ii dau cu flie, insa nici prea dese sa nu fie momentele astea. din moment ce au copil banuiesc ca au si o casa a lor unde sa se poata desfasura in voie… doar si acesta este unul din rolurile unui camin 😆

 2. Mihai Todor 15 aprilie 2009 la 21:58 - Raspunde

  @skywalker: Timidule :silly:

 3. skywalker 17 aprilie 2009 la 20:04 - Raspunde

  adica nu mai esti ca la 18 ani cind nu aveai unde sa te pupi cu gagica si mereai prin parcuri sau pe altundeva 😆

  • Robin Molnar 17 aprilie 2009 la 20:40 - Raspunde

   😆 Io aveam. Că ai mei permit unele treburi. 😆 Bine, nimic “greu”… 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.