În căutarea Capitalei Culturale Europene

 • cjX - În căutarea Capitalei Culturale Europene

Avem intenții bune, dar expertiză mai puțină, avem planuri mari cu bugete mici, avem opoziție multă dar și curaj mult. Și avem și niște oameni care vor să ne aducă exact ceea ce ne lipsește: knowhow-ul, cunoașterea de a face un lucru. Iar cjX este proiectul de care avem nevoie.

La prima vedere ar părea doar o joacă, o plimbare mai lungă departe de familie, de prieteni, de obligații, doar că nu este așa, sau nu este doar așa, pentru că oriunde pleci, dorul de casă vine cu tine, pe orice bancă te așezi, rădăcina spre origini vine cu tine și orice loc fotografiezi, datoria de a face ceea ce trebuie este precum o umbră ce-ți intră în fiecare cadru, deci nu va fi ușor, nu va fi scurt, nu va fi ca o plimbare de vară ci, mai de grabă, precum un turneu prin care să le culegem altora din eșecuri pentru a ne decora nouă cupa succesului, când va fi.

Căci va fi.

Dane, Gabriel, vă doresc succes. Vouă, pentru noi!

4 Comentarii

 1. sam 13 martie 2014 la 20:54 - Raspunde

  acum nu stiu care-s relatiile tale cu cei 2 dar, din experienta, eu m-am saturat de-astia care cer bani sa isi faca ei concedii prelungite din lipsa de activitate, a mai fost unu care s-a plimbat prin africa pe banii prostilor, tot din cj daca nu ma insel. toti au idei de-astea, hai s-o punem de-o promovare ( sa ne plimbam moca pe-afara )…..

  • Robin Molnar 13 martie 2014 la 20:56 - Raspunde

   Oricare dintre ei își permite să se plimbe câte o vară pe afară.

  • Dan Ciulea 14 martie 2014 la 12:15 - Raspunde

   sam, fara suparare si eu sunt satul de cei care stau in spatele unui monitor si comenteaza. Astept cu nerabdare pe unul care comenteaza, dupa care se ridica de la birou si pune mana sa faca ceva. Orice!

   In rest multumesc pentru sprijin, stim ca si tu stii ce inseamna o “excurise” de genul asta. Adica stii ce inseamna ca si traseu, ca si efort fizic si psihic.

   Sunt convins ca ai citit proiectul si l-ai inteles, inainte sa dai cu degetele pe tastaura!

   • Robin Molnar 14 martie 2014 la 12:27 - Raspunde

    Eu nu m-aș fi înhămat, să fiu mereu pe fugă, mereu în drum spre ceva, atâta amar de vreme, nici bătut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.