15 Comentarii

  1. di 14 ianuarie 2009 la 21:11 - Raspunde

    ce penal suna Primaria \”nu stiu care\” va ofera \”nu stiu ce\”! Orice autoritate locala are obligatia de a asigura cele mai bune servicii publice comunitatii locale, numai ca unii primari apeleaza la acest gen de informari sau mai bine zis reclama pe fata pentru a intra in constiinta publica ca sa ridice scadenta la alegeri. Josnic si tipic societatii balcanice… 🙁

    • Robin Molnar 14 ianuarie 2009 la 21:33 - Raspunde

      😀 Teoretic ai dreptate, practic, însă, nu-i chiar aşa, pentru că majoritatea primăriilor nu ţin cont că trebuie să facă aşa ceva. 😀 Şi dacă o face mi se pare corect să spună. 😀

    • gabi 13 februarie 2011 la 23:34 - Raspunde

      densus,plai de jumulit.

  2. Rolly M. 14 ianuarie 2009 la 21:29 - Raspunde

    Pai, daca nu ma insel, nu vad niciunde ca primarul Nustiucare va ofera servicii nustiudecare. Scrie simplu:primaria. Mie nu-mi miroase a campanie politica. E doar unul din serviciile pe care ar trebui sa le ofere primaria indiferent de cine este primar.

  3. di 14 ianuarie 2009 la 21:57 - Raspunde

    pai da Roli, e doar unul dintre serviciile pe care trebuie sa le faca primaria! dar chiar trebuie sa mizgaleasca masina aia sau ce altceva a fi? pentru ca ceea ce ofera nu este ceva facultativ, ci obligatoriu. dar repet, asemenea anunturi apar doar pentru a intra in constiinta oamenilor ca acest primar isi face treaba si ca sa aiba grija la alegeri pe cine voteaza.
    Si in cazul acesta nici macar nu ofera servicii bune, pai in loc sa cumpere si ei un autobuz normal cu care umbla toti uamenii civilizati si botezati, ei au ales sa-i bage pe bietii oameni ce vin de la oras cu plasele pline intr-o duba mica si inghesuita. bleah!

  4. lucka 22 iulie 2009 la 20:07 - Raspunde

    daca se putea scria pe buz.:asta o aveti datorita mie,primarul sorin. o rusine comunala,republicana si internationala.

    • Robin Molnar 22 iulie 2009 la 20:19 - Raspunde

      😆 Eu sunt de părere că şi meritele trebuiesc asumate, nu doar eşecurile. 😆 Poate să fie şi cu număr ciumeg şi vopsită roz şi cu litere de-o şchioapă să scrie pe ea numele primarului. Nu mă interesează asta ci doar faptul că există un servicu de transport. 😉

  5. mirel 04 decembrie 2009 la 18:32 - Raspunde

    daca tu crezi moderatorule meserias ca moderezi pentru cresterea imperiului pn-list hunedorean, treba ta. eu ti-o zic de la obraz: dute,si lasa-ne. cu primarul de la densus cu tot!

    • Robin Molnar 05 decembrie 2009 la 05:55 - Raspunde

      😆 Dacă tu crezi, comentatorule meseriaș, că am vreo gară cu PNL-ul hundeorean, înseamnă că mai mult vezi decât pricepi. 😆 Și vzi că nu așa se scrie \”dute\” ci \”du-te\”. :woohoo:

  6. gabi 13 februarie 2011 la 23:30 - Raspunde

    Ce avusesi cu Mirel de-l luasi asa tare? Cred ca avu dreptate. Pute de la o postă smecheria.Pentru că in loc sa scrii despre lucruri lucruri grave care se petrec in judet:coruptie, spagă,molima galbenă,etc., tu scrii despre un microbuz care a fost luat mai mult pt. comisionul incasat.Scrie si despre afacerea de curătire a păsunilor de la Densus. Pai nu? Nea moderatorule….

    • Robin Molnar 14 februarie 2011 la 08:48 - Raspunde

      Salut Gabi,

      Hai să le luăm pe rând:

      1. Dacă ai ceva de zis, zi, nu te abține.
      2. Am vorbit despre ceea ce am văzut.
      3. Dacă știi ceva ce noi nu știi ceva ce noi nu știm, este de datoria ta să ne luminezi: ce comision? Ce afacere de curățire a pășunilor din Densuș?
      4. Nu sunt moderator, că ăsta nu e forum. Eu sunt gazda, că ăsta este blogul meu.

  7. miron 29 martie 2011 la 17:50 - Raspunde

    Gaby a crezut ca e pagina D.N.A-ului….. Am auzit si eu ceva de primarul de mai sus. Am auzit numai nasoale. Se pare ca i se cam infunda.Asta de pe surse.Apropo, Roby: si primarii se impusca, nu-i asa?

    • Robin Molnar 29 martie 2011 la 20:16 - Raspunde

      Nu înțeleg ce l-a făcut să creadă asta. Și nu, împușcatul nu este o soluție. Dar ar putea fi. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.