Scurtissime (104)

  1. Știați că Charles Darwin avea o soție cu mai bine 30 de ani mai tânără? Până s-a prins și dumnealui cum îi cu religia, căsnicia și astea, trecuseră majoritatea anilor vieții.
  2. Vizavi de codurile galben – portocalii de iarnă aspră, nu e nicio conspirație, nu e nicio manipulare, nu e nimic altceva decât greșirea vremii probabile, lucru care se întâmplă în fiecare zi. Dar noi, în loc să zicem mersi că s-a întâmplat chestia mai improbabilă, și vremea a fost cât de cât OK, politizăm și aruncăm cu noroi. De ce? În loc să zicem mersi că autoritățile s-au mobilizat pentru prima dată de la 1938 încoace, ne tăvălim prin zăpadă ca niște câini loviți în testicule, și parcă nu e frumos. Băi, măcar n-a mai murit nimeni, încetați  cu mizeriile astea!
  3. Dacă ați ratat comentariul lui TNH pe tema istoriei pornografiei, poate nu veți rata, totuși, informațiile despre papirusul erotic numit Turin, din care iată un pasaj.
  4. [Atenție, pasaj despre materiale multimedia care pot tulbura unii cititori, deci recomand sărirea peste acesta și trecerea la următorul subiect. Dacă vă uitați, totuși, vă rog să nu mă înjurați. ] Îmi cer scuze, nu m-am prins ce e șocant la fotografia asta, deși este tulburătoare! Nu văd ce este obscen la ea, în sensul că acel copil este fie mort, fie pe moarte. Iar moartea prin înfometare, cred, este dureroasă. Din contră, mie îmi pare o formă africană de eutanasie. Nu e demnă, nu e frumoasă, dar problema nu este ceea ce se întâmplă în fotografie, ci ceea ce nu vrem să realizăm că se întâmplă: oamenii mor literalmente de foame. În fine, poate că sunt eu prea pragmatic. Sau poate…
  5. Cea mai dubioasă propoziție validă: Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo. Super tare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.