Scurtissime (119)

 1. Parcul Plitvice nu doar că este frumos, dar și amenajarea sa este de excepție. Frumos. Mi-a plăcut poza aia cu cărarea făcută din traverse de cale ferată din lemn de ulm.
 2. Sunt un falit moral care vrea să le vândă țara străinilor. Trebuie să merg să mă scald în cristelniță, să se ducă de pe mine mânjeala de la Roșia Montană. Rușine!
 3. Cel mai mare pinguin al zilelor noastre este Pinguinul Imperial, cu o înălţime de aproape un metru şi o greutate de aproape 40 kg. Însă, cel mai mare pinguin din istorie a trăit în urmă cu 27 milioane de ani pe actualul teritoriu al Noii Zeelande şi măsura 1,5 metri înălţime, având o greutate de circa 60 kg. Sursa. Oh, da, era gigantic de-a dreptul. Monstruos, ce mai!
 4. Cuvinte de care limba engleză are nevoie. Via Zoso.
 5. Cel mai mare acvariu din Transilvania, la Cluj, văduvit de vizitatori. Sursa. Pentru că nimeni nu știe exact unde este. Nici măcar ăia de la gazetă nu i-au dat adresa.
 6. Leadership-ul este ca și talentul artistic. Ori îl ai și-l cultivi, ori nu-l ai și mimezi inovația artistică. De acord cu Lorand.
 7. Cercetătorii au descoperit leacul pentru inima frântă. Sursa. Din ce-mi dau seama, dacă merge cu analgezice, merge și cu “aspirina săracului”, deci sex la greu.
 8. Cel mai mic cameleon din lume încape pe vârful unui băţ de chibrit. Sursa. Cel mai mare cameleon din lume ocupă o țară de dimensiune mede din Europa de Est. Nu spun care, începe cu R.
 9. Noi, ca naţie, ce promovăm, de fapt? Bună întrebare.

4 Comentarii

 1. brontozaurel 29 februarie 2012 la 13:20 - Raspunde

  Ahem, 60 de kile inseamna semnificativ mai greu decat mine. Mie mi se pare gigantic 🙂

  • Robin Molnar 29 februarie 2012 la 22:03 - Raspunde

   Înseamnă că eu sunt de-a dreptul pleșuv semeț. =))

 2. TNH 29 februarie 2012 la 19:59 - Raspunde

  2. Mai taci, ştim cu toţii că eşti un naiv de bună credinţă şi că PR-ul/marketingul RMGC te depăşeşte, doar eşti inginer, ce naiba, nu broker, nu purtător de cuvânt, nu comis-voiajor. Să ştii că te-nţelegem.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.