Scurtissime (126)

  1. Între Deva și Simeria se fură, deja, calea ferată.
  2. Mă întreb dacă n-or fi ceva trenuri private pe ruta Cluj Napoca – Petroșani și retur. Șapte ore pe tren, orice s-ar spune, e cam mult, e aproape o zi de muncă și nu pot pierde atât.
  3. La Coșlariu, lângă Alba Iulia, am văzut cea mai modernă instalație de securitate feroviară și comunicații, ultimul răcnet tehnologic de la 1956. Mi-ar plăcea, totuși, să fac niște poze acolo, fiindcă am văzut instalația doar din tren.
  4. De la Cluj la Simeria am comentat un număr de poze vechi din București. În câteva zile vă voi prezenta noua colecție.
  5. Am văzut o reclamă înșelătoare de la McDonalds la ceva grill de pui. În spate erau niște roșii, dintre care una era tăiată. Părea că, volumetric, grill-ul respectiv are cam doi litri. Sau roșiile respective erau din alea cherry, cât cireșele. Dar cui să-i pese? Apropo de asta, știți de ce au inventat ăștia meniurile King Size? Pentru că Big Mac nu e chiar atât de mare.
  6. Eu nu sunt gras, sunt mare cât inima mea, mare cât inima mea, mare cât inima mea…
  7. Am văzut un nou hal de renovare. O casă dărăpănată și fără tencuială pe ziduri avea polistiren lipit pe un perete. La pariu că, atunci când era gata izolată, era văruită și scoasă la vânzare? Dă-o naibii de tencuială, doar n-o să se uite fraierul pe sub izolație, să vadă ce cumpără?

5 Comentarii

  1. joita lucian 11 martie 2012 la 10:25 - Raspunde

    daca au inceput sa fure deja calea ferata…dupa ce vor mai fura trenurile?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.