Scurtissime (131)

 1. Nimeni nu știe să se dea așa pe bicicletă, numai ele două.
 2. Uite, de asta este faină istoria aia pe care nu o înveți la școală, fiindcă dai peste tot felul de perle de demnitate națională și istorică, de ți-e mai mare dragul. De exemplu, generalul Gheorghe Magheru a fost un:

  Haiduc celebru din zona Băileștiului, pandur în armata lui Tudor Vladimirescu, unul dintre conducătorii revoluției de la 1848 din Țara Românească, membru în guvernul provizoriu revoluționar pașoptist, generalul armatei din principat, luptător pentru Unirea Principatelor Române. Era văr cu Tudor Vladimirescu, prieten apropiat cu Nicolae Bălcescu și sprijinitor al lui Avram Iancu.

  Ce mai, din haiduc a devenit general. Așa ceva nu vezi nici în filme…

 3. Am râs. Ce altceva era să fac?

  “Jack Înţepătorul”, care teroriza femeile din Bucureşti, a fost condamnat la 1 an şi 10 luni cu suspendare.

  Sursa

  Legea nu prevede sancțiuni mai dure pentru astfel de acte de terorism social, iar victimele n-au fost infectate, din fericire, cu nimic. Mă rog, a scăpat relativ ușor, fără loc de muncă, în plin divorț, urmărit de poliție și cu riscul să și-o ia în freză de la vreun iubit al vreunei victime…

 4. “Un pet dispare în 800 de ani. Nesimțiții niciodată. Deși sunt biodegradabili.”. E logic? Păi nu prea. E ca și cum ai spune. “Beșinile put. Mirosul nu dispare niciodată, deși gazul este omniprezent”. Știu, este o chestie de finețe, dar faptul că nesimțiții sunt biodegradabili n-are a face cu nesimțirea în general, fiindcă este o chestie de educație și atitudine, nu de natură.
 5. M-am uitat aseară la Băsescu în direct la TVR. Minte, nu i-a propus serios lui Ponta să fie premier. Dar dacă mie Milla Jovovich mi-ar fi propus o partidă de amor, chiar în glumă, în orice circumstanțe*, aș fi fost al ei pentru toate cele trei minute… Ponta ce aștepta, preludiu de la un marinar? Onoruri? Fast?

* Iartă-mă, gheruță.

4 Comentarii

 1. Nelly 20 martie 2012 la 16:21 - Raspunde

  Adevarata echilibristica!

  • Robin Molnar 21 martie 2012 la 08:00 - Raspunde

   Îți dai seama că eu mi-aș fi rupt toate oasele…

 2. Gheruţa 20 martie 2012 la 20:17 - Raspunde

  Stai liniştit dragă, şi mie dacă mi-ar fi propus Nicholas Rogers o partidă de amor, aş fi fost a lui pentru toate cele trei minute, cu condiţia să se bărbierească.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.