Scurtissime – 14 Noiembrie 2013

 1. Foarte frumos!

  MIRA este prescurtarea de la Medical Interactive Recovery Assistant si este un program de calculator menit sa ofere o modalitatea mai usoara si mai placuta de kinetoterapie pacientilor care au nevoie de recuperare fizica. Mai precis, exercitiile de recuperare obisnuite sunt transformate in jocuri video, care folosesc senzori exteriori pentru a urmari si a evalua miscarile pacientilor.

  Ziar de Cluj

 2. One Trade Center este cea mai înaltă clădire din SUA. Momentan…
 3. Ia să vedem, salvează cineva comuna Moșna din județul Sibiu?

  „Firma încalcă proprietatea oamenilor, pune cabluri, face forări și bagă dinamită în pământul oamenilor fără aprobare. Au pus cabluri și pe hotare, printre case, e împânzit cu cabluri portocalii”, spune Schuster. Localnicul mai afirmă că explozibilul folosit nu este păzit, ceea ce pune în pericol viața sătenilor: „Am luat dinamita în mână. Ca dovadă că nu păzesc. Nu poate merge orice țăran să le fure bombele. Dacă explodează cumva o bombă din asta?”.

   Yahoo! News

 4. Curiozități despre somn. Curiozitatea conform căreia femeile au nevoie de somn mai mult ca bărbații mi se pare cea mai reală. Iarăși, mi se pare foarte reală curiozitatea conform căreia gamerii își pot controla visele.
 5. Cel mai curat spital din Europa se află în România. Uau, avem două vești bune într-o singură zi. Incredibil.
 6. Cum să-ți pui ce temperatură vrei tu la aerul condiționat din hotel. Mie îmi place mai răcoare, așa.
 7. Un pește frumos.
 8. Cei de la Autonom Rent-A-Car au scris două articole foarte bune despre ce se poate vizita de la București la Deva, pe DN7, și retur, de la Deva la București, pe DN66. Întrucât calitatea articolelor este foarte bună și întrucât seria este despre, vorba aia, casa mea, vă invit călduros să citiți. Desigur, ruta este mult mai bogată decât se putea acoperi în câteva mii de cuvinte. În fine, felicitările mele celor de la Autonom.
 9. În capitala finlandeză va avea loc o expoziție de fotografie dedicată conflictului transnistrean, cu titlul Transnistria – temnița limbii române. Apropo de asta, ceva politician rus, binearveni pe la noi, a declarat că în cazul în care Moldova va semna acordul summitului de la Vilnius, conflictul înghețat s-ar putea dezgheța. Șansele sunt nule. Plus de asta, rușii știu că-n secunda doi a conflictului militar, parlamentul moldovean va vota unirea Moldovei cu România. Or, ei nu vor asta, pentru că atunci și parlamentul de la București ar putea vota dacă este, sau nu, în favoarea unirii cu Moldova. Am câștiga pe orice plan.
 10. În timp ce majoritatea românilor își manifestă spiritualitatea în genunchi, unii inventează tricorderul din Star Trek, iar alții inventează o bază marină absolut fabuloasă. Hai, Ra ajută!

2 Comentarii

 1. Autonom Rent a Car 15 noiembrie 2013 la 17:33 - Raspunde

  Multumim pentru aprecieri, Robin! Suntem flatati si bucurosi daca am reusit sa surprindem macar partial frumusetile din zona ta, desi sigur mai sunt multe de prezentat, dupa cum bine ne-ai semnalat si tu.
  Ii asteptam cu drag pe blogul nostru pe toti cei care sunt curiosi cate minunatii se pot vizita, mai in fuga sau pe indelete, pe meleagurile noastre 🙂 Calatorii memorabile va dorim tuturor!

  • Robin Molnar 15 noiembrie 2013 la 19:21 - Raspunde

   Și eu vă mulțumesc frumos pentru prezentarea utilă a județului Hunedoara!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.