Scurtissime (176)

 1. Nature: Premierul României, acuzat de plagiat. Nasol moment. Să actualizăm lista, sau mai așteptăm? Oricum, ăștia la știri vorbesc despre cu totul altceva (Realitatea, Antena 3) decât despre plagiat.
 2. Cică agenturile străine au avut nu rol în mineriada de la 13 – 15 Iunie 1990, zice Ioan Talpeș.

  “În 13 iunie a fost o lovitură care urmărea să sisteze ce s-a decis la 20 mai (data alegerilor din 1990 – n.r.). Printre cei care au declanşat violenţele au fost agenţi ai altor state, cum ar fi francezi, care doreau o altă formulă de guvernare. S-au amestecat şi ruşii, dar nu prea tare, iar unguri au fost cu certitudine. ”

  Sursa

  Îl trecem și pe Talpeș pe lista celor care trebuiesc tratați ca niște trădători de neam și țară, ca-ntr-un roman celebru de codru și funie.

 3. CISRAC, primul computer digital australian. Am tot respectul pentru informaticienii vremii. Noi, informaticienii actuali, suntem cam vax albina pe lângă ei. Și o spun cu toată responsabilitatea.
 4. Sistemele Intel x64 (pe 64 de biți) au o problemă de securitate, spune BitDefender. Din ce-mi dau seama, este vorba despre o breșă în sistemul de  execuție a codului de virtualizare.
 5. Cel mai urât om de pe pământ? Nu cred.
 6. Cea mai sănătoasă masă: apă, paie și bătaie.
 7. Despre Rosia Montana, RMGC si ipocrizie.
 8. O campanie genială și cvasi-necunoscută a celor de la Poliția Rutieră, cu un mesaj clar și la obiect, cu un realizare mai de grabă inedită și foarte, foarte tradițională:

  Via

 9. Google a încheiat un acord cu un trib amazonian.
 10. Un banner drăguț din partea celor de la real,- Hypermarket (bannerul central, poziția patru):Mulțumesc frumos, îmi place!

4 Comentarii

 1. TNH 19 iunie 2012 la 11:25 - Raspunde

  #7. M-a uns pe suflet articolul despre Roşia Montană şi RMGC, exprimă tot ce n-am fost eu în stare să exprim în atâtea pagini.

  #8. Genială faza cu prosoapele de înmormântare legate la oglindă şi broderia cu “Dacă ai băut, conduci pe ultimul drum”.

  • Robin Molnar 28 iunie 2012 la 08:59 - Raspunde

   7. E de bun simț, da.
   8. Într-adevăr, e genială. =))

 2. joita lucian 21 iunie 2012 la 08:43 - Raspunde

  Aprpo de cel mai urat…am vazut si mai hidosi:)…frumoasa melodia de pe fundal:))!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.