Scurtissime (179)

Ieri am rămas până mai târziu la muncă, așa că…

 1. Începem cu CTP:
  1. Mie mi se pare că ieri CTP a vorbit despre CCR aflat într-o poziție de conflict de interese: dumnealui a declarat că a votat  Da la referendum, după care nu s-a abținut să comenteze decizia CCR de invalidare a referendumului la care și dumnealui a votat. Personal consider că fie trebuia să nu declare ce votează, fie că trebuia să se abțină de la a comenta decizia Curții. Asta unu la mână.
  2. Apoi, CTP a spus despre CCR că “sunt o adunătură de Moș Crăciuni”. Nu poți să spui că decizia CCR este justă și inatacabil public (prin comentare sau contestare) după care să-i faci pe unii cu ou și cu oțet.
  3. Când președintele Clubului Român de Presă joacă murdar, de la deontologi ce poți să ceri? Țin să-i reamintesc lui CTP faptul că etica, spre deosebire de dreptate, este absolută.
 2. Nu vreau să comentez declarațiile politicienilor.
 3. Aseară am avut revelația că cetățenii care muncesc la privat sunt într-un conflict social cu funcționarii care muncesc la stat din cauza unor funcționari la stat care lucrează în interes privat. Singurii care pot să curețe sistemul de stat sunt cei care-l ocupă. Din păcate, pentru asta ar fi nevoie de o mentalitate de voinic la privat și albia care ne separă este adâncă și plină de scheleții aruncați de manipulatorii tuturor taberelor.
 4. Știu că unii sunt dezamăgiți de decizia CCR. Dacă-i încălzește cu ceva, cei care acum găsesc normală decizia CCR vor suferi la alegerile din toamnă.
 5. La interviul de angajare sunt, de fapt, trei întrebări. Via Albert.
 6. De astăzi, m-am hotărât să iau micul dejun. Via Makavelis.
 7. Zilele trecute am scris un CD cu iTunes. Nu recomand, l-am ars degeaba.
 8. Despre Adrian Năstase am mai multe de zis. Dar acum este aproape ora 23 și n-aș vrea să adorm cu el în gând. Poate mai încolo…
 9. Bună dimineața, apropo.

2 Comentarii

 1. Cipri.S 25 august 2012 la 23:04 - Raspunde

  CTP este un personaj care instiga si nu respecta.Punct.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.