Scurtissime – 18 Noiembrie 2013

 1. Vaticanul a intrat în industria farmaceutică, cu un produs intitulat “Misericordina” (misericos = milă, cor = inimă). Astfel  cutia conține niște mătănii albe cu un foarte bun efect de placebo.
 2. Un birou ca o navă spațială, în Timișoara.
 3. Nu știu care vedetă națională s-a apucat de antroposofie. Dubios, antroposofia nu este nici antropologie, nici filozofie, nici o combinație a acestora două.
 4. Un ecosistem nou și straniu ia naștere în oceanele Terrei. Nu cred că e de vină. Pe de altă parte, este natural, plasticul conține energie, de ce să nu fie consumată?
 5. Din greșeală, o studentă a găsit un mod de a îmbunătăți de 400 de ori conductibilitatea electrică.
 6. Cotidianul The Guardian a pus la punct un portal unde englezii să vorbească despre România. L-au invadat românii.
 7. Google retrage update-ul Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3. După părerea mea, calitatea software a Android-ului a scăzut excesiv de mult. Pe LG-ul meu, chiar și Android 4.1-le o ia razna și nu este o chestiune de hardware, că- dau reboot și-și revine.
 8. Moldova trebuie să mai reziste încă două săptămâni.
 9. Liviu Dragnea, vicepremier:

  „Până la urmă, cam câte instituţii-reper, câte instituţii de referinţă către care românii să se îndrepte mai avem în ţara asta? Mi-aţi cerut părerea mea, de politician, de cetăţean şi de credincios: eu cred că Biserica este o instituţie care trebuie ajutată sau întărită, pentru că în multe momente din viaţă Biserica rămâne singurul reper unde cauţi un sprijin moral sau cel puţin o linişte. […] Eu nu ştiu că Biserica face afaceri. Eu nu ştiu lucrul ăsta, nu lucrez în domeniu. Pentru mine, Biserica este o instituţie importantă, pentru mine şi pentru familia mea, şi va rămâne în continuare”.

  Digi24

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.