Scurtissime – 18 Septembrie 2013

 1. Adevărata reclamă la Coca-Cola. Cum să spun, poate beau așa, la vreun litru pe an… Oricum, nu mă omor după zahăr. Am avut un mic recul, după ce m-am lăsat de fumat, dar am trecut peste.
 2. Vrei să experimentezi România anului 2015? Nu, nu cred că sunt pregătit pentru asta. Glumesc, m-am și înscris. Termenul limită este 20 Septembrie.
 3. Amicul Ovidiu Eftimie zice el ceva pe acolo:

  Există o teorie conform căreia România ar fi ţara în care scenariul din Idiocracy poate deveni realitate. Pentru cine n-a văzut filmul, e vorba de o lume în care imbecilii preiau puterea, pentru că se înmulţesc mai mult decât oamenii cu IQ ridicat.Teoria este complet falsă. Şobolanii se înmulţesc mai mult decât oamenii şi, totuşi, încă nu conduc lumea. Şi nici nu o vor face. Pentru că nici ei, nici românii extrem de proşti, nu au şanse să supravieţuiască foarte mult pe măsură ce tehnologia evoluează.

  Idiocracy n-o să aibă loc

  Amice, sper să ai dreptate! Vai de ei. Sau, vai de noi?

 4. Cel mai ciudat creier din lume. Mie chiar îmi pare rău când văd așa ceva.
 5. Cea mai subțire sticlă din lume are doar doi atomi grosime. Perfect. Dacă o producem la presiune mare, oare ce obținem?
 6. Marina Chirca. Moartea pentru care România nu va vărsa lacrimi

  A murit Marina Chirca. Ar trebui ca România toată s-o plângă, oamenii să găsească în memoria ei măcar câteva clipe de pioasă aducere aminte, iar guvernul să-i organizeze funeralii naţionale. În schimb, cel mai probabil, n-aţi auzit de ea. Televiziunile n-au făcut nici măcar o ştire din asta: cui dracu’ îi pasă de o babă anonimă, care nici măcar nu e regina ţiganilor, n-are bani, nu e vrăjitoare sau altceva? Marina Chirca n-a fost decât o amărâtă de femeie simplă, de la ţară, de un curaj şi o demnitate care acum ne stânjenesc pe noi, cei care înţelegem prin „curaj“ îndrăzneala de a da „Like“ pe Facebook.

  Adevărul

 7. Cea mai spectaculoasă mină de sare din lume, monument UNESCO, poate fi vizitată virtual.
 8. În Austria, majoritatea apei sfințite este infestată cu materii fecale. La o adică, mie mi se pare just.
 9. Raze crepusculare.
 10. Adevărul este că arată bine!
 11. Luna.
 12. Brazilia a reintrodus pedeapsa cu moartea. Și se revoltă față de spionajul practicat de NSA. Iar președintele lor a contramandat o plecare în SUA. Fraților, începe să-mi placă tot mai tare de America de Sud. Întâi Ecuador, acum Brazilia…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.