Scurtissime (181)

  1. Am fost iarăși pe la Rezervația Dendrologică Simeria. De data asta am făcut și poze. O să le pun și pe site.
  2. Cea mai bună mâncare este în orașele mici, fiindcă acolo comercianții se luptă mai abitir pentru fiecare bănuț. Am mâncat ieri două croissante de mi-a stat mintea în loc. Cu așa bunătăți, mă și gândeam să-mi iau câte o cutie de o sută de bucăți și să le vând direct din portbagaj în Cluj Napoca, la suprapreț.
  3. Era să văd un accident. Unui șofer începător i-a explodat un cauciuc. E drept c-o fi fost uzat, dar și drumul ăla în ce hal fără de hal arăta. Nu avea viteză, 60 – 70 dacă avea, și numai ce l-am zărit venind din contrasens, cum mașina a virat brusc dreapta pe trotuar (noroc că nu era nimeni) și cum omul a întors-o nu știu cum din aer, înapoi drept pe trotuar și apoi stânga puțin, înapoi pe drum. Podul să tot fi avut vreo șase metri înălțime. Nu mult după asta, poliția rutieră a apărut prin zonă cu radarul. Îmi venea să trag pe dreapta și să-i sudui.
  4. A intrat bâțul în șoferii din Deva. Sâmbătă dimineața mi-era și frică nu cumva să intre vreun OZN în mine. Tulai Doamne! Trebuie să-mi iau și io echipament de filmat, să umplem pe TraficTube de idioți.
  5. Apropo de idioți, am o ură carnală pe ăia care nu semnalizează în sensurile giratorii. Ticule, zi unde puii mei mergi, stânga sau dreapta? Să știu, intru sau nu?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.