Scurtissime (191)

  1. ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, a fost turnător la Securitate. Faptul că justiția s-a pronunțat definitiv în acest caz este un miracol. Prin 2003 țin minte că se discuta despre studierea arhivelor fostei securități și cineva (cine?) a venit cu ideea să nu ne uităm și peste dosarele preoților. Iată de ce. Ca el mai sunt încă mulți.
  2. Umilirea publică a profesorilor continuă. Un parlamentar – cine l-o fi ales și pe ăla? – a venit cu ideea creață de a le da profesorilor niște bani de haine, anual, vreo 2,000 de lei. Nu mai bine le mărim salariul anula cu suma aia, să  facă oamenii ce vor cu banii?
  3. De-acum, scuteriștii vor trebui să aibă un fel de permis special. Era și cazul, că majoritatea sunt niște dubioși care habar n-au care sunt regulile de circulație. Plus că mergeau cam repede, că n-avea poliția ce să le facă. Să le ia ce?
  4. Ieri s-au mai dat drumul la zece kilometri de autostradă, între Timișoara și Lugoj. Foarte bine. Poate se vor da cetățenii pe ea și învață cum se merge pe autostradă.
  5. N-am lapte pentru cafea. Ca atare, n-am băut cafea, că afară e prea frig pentru gustul meu. O să beau la muncă, dar între timp nu pot scrie.

2 Comentarii

  1. relu 24 octombrie 2012 la 11:53 - Raspunde

    scrutisime si la obiect. Foarte tare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.