O palmă peste obrazul armatei române

Prieten pe prieten nu se uită așa ușor. Ion Iliescu a primit astăzi emblema de onoare a armatei române. Mi se pare o palmă jegoasă dată cetățenilor care au avut de pierdut de pe urma acțiunilor tiranului.

Întrucât armata română a tras în civili la ordinul – fie el și indirect – lui Ion Iliescu, și ținând cont că armata română n-a intervenit să apere civilii din Piața Universității în timpul mineriadelor, înclin să cred că o mână spală pe alta și amândouă obrazul.

Poate că membrii armatei consideră că lovitura de stat condusă de Ion Iliescu îl califică pe acesta pentru așa o mare demnitate, gândind că oricum poporul a fost eliberat de sub jug de marele erou național, minimizând sau ignorând complet eforturile și sacrificiile și luptele poporului acestuia.

În fine, numai mie mi se pare cam bolșevică faza? Fiindcă este ca într-o piesă de teatru absurd, în care toți trădătorii de neam și țară se facilită pentru patriotismul vândut fraierilor pentru că, da, mare patriot a fost Ilici Iliescu atunci când a dat Moldova pe mâna rușilor…

2 Comentarii

  1. D-Petre 27 octombrie 2012 la 15:00 - Raspunde

    Mare dreptate ai dar atata timp cat liberalii sufera de Sindromul Stockholm si au facut alianta cu fostii lor tortionari te mai miri ca e medaliat un criminal ca Iliescu ?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.