Scurtissime (200)

 1. Unii au construit un supercomputer în 24 de ore. Nu mi se pare cine știe ce performanță, ținând cont de tehnica actuală…
 2. Domnul doctor Nicolae Bacalbașa. Simpatic.
 3. Ați remarcat că s-a ieftinit benzina? Vineri am alimentat de la Rompetrol Gilău – Florești cu 5,87 iar ieri, în altă parte, cam tot cu atât.
 4. Unde naiba găsesc să cumpăr un pic de nisip cu sare, sau material anti-derapant la purtător, că nu m-aș lăsa eu pe mâna autorităților. Am întrebat la un Petrom prin Aiud și eu uitau ăia lung la mine că de unde am aterizat.
 5. Spune-mi că protestezi împotriva proprietății intelectuale sau a altor drepturi conexe. Exact, scandalul Voyo/ Vplay continuă.
 6. Despre risipa de mâncare. E pe bune, m-am gândit și eu la asta.
 7. O veste bună: nu vom trece la Euro în 2015. E de bine, că noi n-avem economia atât de bună.
 8. Cam asta a fost cu managementul privat al companiilor de stat: o idee bună înăbușită de corupție.
 9. Omul care a salvat lumea de la război nuclear: Vasili Arkhipov. Interesantă perspectivă.
 10. Se face dreptate:

  Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în 835 de cazuri din anii 2011 şi 2012 pentru care s-au constatat nereguli. Pe listele publicate din august de minister sunt şi Mugur Isărescu sau Gheorghe Hagi.Pentru cazurile Codruţei Kovesi, lui Robert Turcescu şi lui Kelemen Hunor ordinele au fost revocate la solicitarea acestora.

  Sursa

 11. Hai, la mulți ani!

  Senseiul pedofil Dan Pârvan schimbă arestul poliției cu penitenciarul. El a fost condamnat definitiv și ireovcabil la 12 ani de pușcărie, pentru că a abuzat sexual două fetițe de clasa a doua.

  Sursa

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.