Scurtissime (23)

 1. Puțoiul de Adrian Năstase își încurajează electoratul să nu-și dea CNP-ul, invalidând referendumul. După mine, asta este echivalentă cu o încercare de subminare a puterii de stat, iar el o să scape nepedepsit. Sub sceptrul sfânt al luptei pentru respectarea confidențialității, luptă pe care și eu o susțin, acest rahat cu ochi flender al politicii românești încearcă să ascundă gunoiul sub preș: suntem 15 milioane – 16 milioane în țară, avem 2,7 milioane de muncitori la privat care duc greul iar Biserica Ortodoxă Română este cea mai mare corporație din România.
 2. Social media de provincie. S-a lansat programul Orașul Meu (orașulm.eu) pentru Android și iOS, bun pentru atunci când mergeți într-un oraș oarecare și căutați să participați la ceva eveniment. Desigur, este bun și când stați într-un oraș oarecare și vreți să vedeți ce se mai întâmplă prin oraș. Recomand.
 3. Silviu Bian, mânjit cu praf de “mită” de pe corpul delict al unui “cadou” cu care s-a penalizat singur, cere să fie judecat în libertate și promite să devină cetățean model. Și ar avea șanse să fie eliberat, dacă justiția ar merge doar pe principiul corectiv, nu și pe cel punitiv. Să vedem…
 4. Unii mi-o dau rău de tot în freză la Orașul Minier. Nu mă mai pot dezvolta, că n-am spațiu. Construiesc, dărâm, construiesc, dărâm…
 5. Deci da. Mai sunt oameni întregi la minte pe lumea asta!

  Voi raspunde la recensamant. Complet. Mi se pare imbecil sa declari ca-ti iubesti tara, ca-ti pasa incotro se duce si in acelasi timp sa refuzi sa faci parte din comunitatea ei. Sa stii cati suntem si-n ce fel e esential pentru a manageria viitorul. Nu exista conducatori buni, cind folosesc date proaste.

  Lucian Mândruță

 6. 100 de recenzori din județul Constanța s-au retras, din cauză că cei 600 de lei pe care îi dă statul pentru două săptămâni de muncă li s-a părut prea puțin pentru munca depusă (să umble din poartă în poartă și să bifeze chestii)… Dacă n-au nevoie de bani, la ce s-au înscris? Să le fut* meciul altora care cu 600 de lei trăiau o lună? Sursa.
 7. Tot cu PSD-iști:

  Deputatul PSD Cluj, Cornel Itu, a votat impotriva promovarii legii camatariei, cu toate ca in colegiul Dej pe care il reprezinta au fost cazuri celebre de camatari retinuti.

  Sursa

  Dragi simpatizanți ai PSD, vă rog să-mi vorbiți despre cinste, transparență, corectitudine… Băgați, vă rog!

 8. Un om are nevoie de ajutor.

8 Comentarii

 1. Ana 21 octombrie 2011 la 20:16 - Raspunde

  #6. De munca nu mi se pare a fi cine stie ce, da’ nu stii peste ce specimene dai. Si, asa cum am mai intrebat, cine ii recenzeaza pe astia? Cine ii protejeaza pe recenzori de specimenele cu chef de scandal si arme in casa?

  • Robin Molnar 22 octombrie 2011 la 21:19 - Raspunde

   Poliția.

   • Ana 23 octombrie 2011 la 14:43 - Raspunde

    Cica au dreptul sa cheme politia doar daca patesc ceva…

    • Mihai Todor 23 octombrie 2011 la 18:03 - Raspunde

     Mda, deci după ce s-au pomenit în curu’ gol undeva printr-o pădure obscură de la marginea orașului, n-au decât să-și caute telefonul pe la tarabele țiganilor, ca să aibă cu ce să cheme polița… Hai că-mi place asta.

     • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 08:48 -

      Ce descriere poetică… =))

    • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 08:42 - Raspunde

     Păi poliția de azi nu mai previne, doar tratează.

 2. Joita lucian 22 octombrie 2011 la 09:52 - Raspunde

  Pai na apropo de PSD, daca era agentul lor de vanzari cum sa voteze pentru vrei sa iti piarda omul jobu pe “frigurile”astea?!

  • Robin Molnar 22 octombrie 2011 la 21:22 - Raspunde

   =)) Ce tare e teoria ta: un senator PSD este agentul de vânzări al unor cămătari. Ahahaha.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.