Scurtissime (249)

 1. Nu cred că m-ar ține așa ceva. Chiar sunt curios, costumul ăla vine cu scutec? Sau acelea sunt consumabile și se achiziționează separat?
 2. Cinstea ar trebui să fie ceva firesc.
 3. Un șofer a luat o prostituată minoră la mătărângă (doar nu era să-i citească din Baconschi). După ce au plecat de la pensiune, omul a coborât un pic din mașină, să-și ia ceva de la un magazin, lăsând mașina pornită și cu cheile în contact (logic, că mașina nu stă pornită fără chei), moment în care prostituata a devenit hoață și a plecat cu mașina acestuia, provocând mai multe accidente rutiere. Acum, nu doar că omul a rămas fără mașină, dar este și cercetat penal pentru sex c-o minoră, riscând o pedeapsă mai mare decât minora care i-a furat mașina.
 4. Pisicile sunt mai ucigașe decât se credea inițial. Este înfiorător cum niște animăluțe atât de frumoase și de drăgăstoase ucid atât de mult.
 5. Baza de date a vieții animale. Până acum, pe acolo nu i-am găsit decât pe Varan și pe Dinozaurul Bunicuța.
 6. În ziua de azi, strămoșul nostru comun ar fi fost mâncat de pisicile de mai sus.
 7. Nu sunt bani. Lasă, bine că s-a dat liber la achiziții publice.
 8. Ce se întâmplă când pui o minge de nichel încins peste un bloc de gheață? Ceva firesc. Mai de grabă, zic eu, trebuia pus ceva aliaj care să facă și urât, că asta a fost blândă.
 9. Începe și la Cluj să miroasă a Aeroportul Otopeni? Sper că nu.
 10. Și nemții se mai scandalizează din nimic. Ce-i mare scăfârlie să fii chelneriță într-un bordel nemțesc? Ce? La nemți e legalizată prostituția și eu doar acum aflu?
 11. De când un meteorit de doi metri se califică drept “lună misterioasă a Pământului“?
 12. Doi români, bătuţi în Marea Britanie după ce au fost întrebaţi de unde sunt, relatează Mediafax. Why don’t you come over?
 13. Cam nașpa. S-a găsit leacul la cancer? Nu? Dar la SIDA? Nu, dar am descoperit cum să facem drone mici, de mână
 14. Ce ironie: certificatele de siguranță ale software-ului nostru se aflau pe niște servere care nu erau securizate de software-ul nostru de securitate. Cât de stupidă e asta?
 15. N-ai cu cine, niște înapoiați. Adică unii mai progresiști vor, dar n-au cu cine.
 16. Pare legitim, nu?…

  La sfârșitul săptămânii trecute, Garda Financiară a efectuat controale la mai multe magazine aparținând retailerului Profi, ca urmare a unor reclamții ale consumatorilor, potrivit cărora unitățile vând uleiul marcă proprie, Proxi, la un preț mult prea mic.

  Capital

1 Commentariu

 1. Mihai Todor 12 februarie 2013 la 00:58 - Raspunde

  8. Asta e o metodă mișto de a face un ceai 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.