Scurtissime (250)

 

 1. China a detronat SUA în materie de schimburi comerciale. Iată, deci, de ce se agita UK cu privire la măsurile care trebuiesc luate de U.E. Pe de altă parte, cică Scoția ar vrea să iasă din U.K. Probabil îi place în Uniune. Nu-s proști ăia, la ei acolo nu crește nimic și, la o adică, n-ai pe ce pune mâna. Tot în acest context, vedem și gradul de rivalitate economică dintre China și Japonia.
 2. Am un păs mare: mă tot invită cineva pe la un eveniment, două, iar eu mă duc sau nu mă duc, e irelevant. Chestia este că omul n-are obiceiul să zică mulțumesc de confirmare sau de infirmare, ceea ce mi se pare de un prost gust desăvârșit. Bă, dacă-ți dau mail, ca urmare a invitației tale, dă-mi un mail înapoi, ce pușca mea!

  Da, lubeniță

  Da, lubeniță

 3. Și polițiștii folosesc Photoshop-ul, pentru a ascunde micile “imperfecțiuni”.
 4. Ce femei frumoase erau în Iran și cum umblă ele, acum, cu covorul în spinare…
 5. Apple trebuie să le explice autorităților australiene de ce produsele lor sunt mult mai scumpe în Australia decât în  SUA. Pfuai, ar trebui să facem și la noi asta. Ar trebui să continuăm și cu Microsoft, căci produsele lor sunt mai ieftine în SUA decât în România.
 6. În Cluj este o petiție care cere autorităților să monteze automate de bilete, pentru orele când ghișeele RATUC sunt închise, dar mașinile circulă. Io cred c-ar fi frumos, să facem ca-n Alba Iulia, cu plata biletelor prin SMS.
 7. Cică un virus omoară celule cancerigene. OK, atunci de ce oamenii au murit după, în medie, 14 luni?
 8. Românii se spală doar atunci când cad accidental în râu. Ținând cont că jumătate dintre gospodării nu au veceul în casă și ținând cont că din ăia de au veceul în casă, jumătate fac economie la sânge (nu-i rău, dar ar fi mai bine dacă n-ar mai da banii pe băutură, țigări și cafea)  ei bine, da, ne-am modernizat al naibii de mult…
 9. Niște primitivi din Filipine plâng pentru că le-a murit crocodilul. Asta, desigur, după ce i-a halit pe câțiva dintre ei. Ei bine, inițial am râs, apoi mi-am dat seama că primitivii ăia au dreptate, iar noi suntem barbarii: atâta respect au ei pentru natură, încât plângă după fiecare parte a ei! Și atunci mi-a fost rușine cu mine.
 10. Aseară am fost la supermarket, că nu mai aveam nimic serios de mâncare prin frigider. De 250 de lei n-am luat niciun pic de carne.  Deci dieta merge bine: ce am dat jos în toamnă, am pus sus în iarnă, vorba lui cos(x). Oricum, din Lidl mi-am luat o carte de bucate cu rețete slabe în colesterol. E demențială, vă jur: chiftele de varză murată cu slănină, diverse cărneturi roșii la grătar, oioioi…

5 Comentarii

 1. Ana 12 februarie 2013 la 10:37 - Raspunde

  #10 Domnu’ asta e carnivor. Spre deosebire de cel pe care romanu’ il pune in mod traditional pe masa de Craciun. Atat.

 2. A. Edelstein 13 februarie 2013 la 03:24 - Raspunde

  Buns dimineata,
  Referitor la punctul 8. Eu scrounge acum din tremulous care alearga dela Amritsar la New Delhi.
  Vino Domnule in India sa vezi aici nespalati.
  Pe curand
  A.E.

 3. Laurentiu 13 februarie 2013 la 16:16 - Raspunde

  O fi detronat-o la schimburi comerciale, insa la PIB sunt departe, foarte departe! Importa mult prea putin 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.