Scurtissime (253)

 

 1. Englezii au interzis reclama asta, pe motiv că ar fi indecentă. Amu, oricine a ieșit seara din casă pe la ei, știe care sunt standardele de (in)decență în societatea lor. De aceea, eu cred că reclama a fost interzisă pe nedrept, domnișoara fiind excesiv de atrăgătoare după standardele britanice, obișnuite cu niște mogâldețe superficiale, needucate și cu moralitate de latrină. Desigur, sunt și excepții. De obicei luate.
 2. Eh, și cum v-ați petrecut de cu seară? Eu am jucat box și fotbal pe XBox, după ce am citit un articol motivațional.
 3. Astăzi va trece pe lângă Pământ, la doar douăzeci de mii de kilometri, un asteroid estimat a fi destul de scump și cu un diametru de cincizeci de metri. Ne ratează la mustață, cum ar veni. Oricum, dacă vreți să vedeți, NASA oferă un canal live, începând cu ora 17 GMT.
 4. Două treimi dinte americani își doresc ca acesta să ia măsuri pentru protecția mediului. Cum n-am văzut nicio creștere semnificativă a numărului de locuri de muncă în domeniile conexe economiei ecologice, după cum a promis chiar din primul mandat, așa cred că n-ar să vadă nici ei cine știe ce schimbare pe care și-o doresc cu ardoare.
 5. Primiți cu gripa turbină (n-am găsit alt nume)?
 6. SUA declară că Japonia este protejată de scutul american anti-rachetă. OK, dar pe mine mă îngrijorează o invazie maritimă.
 7. Câțiva britanici ne înțeleg. Pe restul trebuie să-i aducem un pic pe la noi.
 8. Știți voi pozele alea frumoase de la tropice și din zonele ecuatoriale, unde totul e frumos, e superb? Ei bine, apa de acolo e sub orice critică.
 9. Energia nucleară este pe moarte în Europa. Pe cât facem pariu că acum ne trezim și noi că ne trebuie, la spartul târgului?
 10. Mersul pe jos este sănătos. Bun, o să încerc să-l practic mai des.
 11. Alocația de masă a fiecărui parlamentar român este de doi porci grași pe lună.
 12. Un fond cu surse de finanțare anonime a investit o groază de bani în campanii de dezinformare și combatere a teoriei încălzirii globale.
 13. Nu e de glumă, în Oltenia este invazie de șacali. Este doar o problemă de timp până când vor decima întreg vânatul și va trebui să-i stârpim și, de fapt, nu înțeleg de ce n-o facem chiar de acum. Oricum, mi-e teamă că anul acesta va muri de colții lor primul român.
 14. Pe întâi Martie, orice catolic va fi mai catolic decât papa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.