Scurtissime (298)

 

 1. Cele mai multe resurse computaționale ale lumii merg pentru cercetarea împotriva cancerului? Nu. A universului? Nu. A genomului uman? Nu, pentru Bitcoin.
 2. Avioane cu reacție (mai) silențioase? Cât de silențioase? Ca niște OZN-uri, așa?
 3. Mamă, aș vrea să mă prezint – povestea unei fete alungate dintr-o familie de iehoviști, pe motiv că era atee.
 4. Lucian Mândruță își face “prieteni”. Mulți.
 5. Mi se pare OK inițiativa guvernului de a face un parteneriat cu BOR pentru a spori producția agricolă. Ăștia de la guvern arată că, după șase ani de opoziție, acum s-ar face frate și cu dracul, orice, numai să mai împingă un pic economia în sus. Asta este, inițiativa nu are ca scop informarea literaților (eu/ tu/ oricine poate accesa pagina asta pe internet), ci a gibonilor analfabeți care – se speră – încă mai ascultă de ce zice popa. Mi se pare OK. Dacă miracole nu poate să facă, BOR să se ocupe măcar de rezolvarea problemelor sociale – iar sărăcia este o problemă socială, cum e și foamea sau prostia cruntă. Deci, sunt de acord cu orice metodă – oricât de (ne)ortodoxă – care ne ajută să împingem țara înainte.
 6. Ba, chiar, aș fi de acord cu orice parteneriat dintre România și BOR pe teme precum:
  • Folosirea săpunului și a pastei de dinți.
  • Interzicerea incendierii pădurilor și pășunilor.
  • Mai multă muncă, mai puțină aghiazmă (alcool).
  • Nu fura, nu tăinui furtul.
  • Nu vota cu ăla care fură.
 7. În perioada 15 – 19 Mai 2013, la Cluj Napoca va avea loc festivalul Napoca Jazz, Blues & Wine. Voi reveni cu detalii.
 8. Ofertă.
 9. Pe polița RCA, modelul mașinii este trecut greșit: în loc de Fortwo este trecut Fortow. Mai este valabilă, deci, polița?
 10. Guvernul SUA dă dovadă de un fascism sporit. Dacă i-au dat în cap Associated Press, mă aștept să văd mișcări ample în presa internațională.

4 Comentarii

 1. Cronicarul 14 mai 2013 la 09:06 - Raspunde

  Raportul intre giboni si literati din Romania este net superior primei categorii, astfel ca un parteneriat de orice fel cu BOR ar da roade neasteptate. Nu de putine ori imi e dat sa aud expresia “dumnezeu e mare si ne da ploaie cand stie el si cand trebuie, el stie ce e mai bine pt noi”. Imi vine sa-i strang de gat pe dobitocii astia si mai mult cand imi amintesc ca au aceleasi drepturi de vot si de a alege cu ale mele. Cat despre spalare cu sapun si pasta de dinti, poate chiar si cu apa de mai mult de o data pe saptamana, nici BOR nu cred ca le foloseste prea des.
  #9 E valabila, seria motorului si nr de inmatriculare sa fie corect scrise.

  • Robin Molnar 15 mai 2013 la 22:22 - Raspunde

   Până la urmă, n-ar fi pentru prima dată în istorie când liderii politici ar apela la BOR pentru a media reforme importante.

 2. Laurentiu 15 mai 2013 la 13:40 - Raspunde

  Un mare mare multumesc pentru oferta de camera video auto. Am aruncat o privire printre recomandari si tocmai pe aia era sa o ratez! Raman dator!

  • Robin Molnar 15 mai 2013 la 22:23 - Raspunde

   Cu plăcere. Dacă nu trebuia să-mi iau cauciucuri noi, RCA și ro-vignetă, îmi luam și eu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.