Scurtissime (305)

 

 1. Începem cu un citat de mare angajament, la care subscriu în totalitate:
  Opriți Finanțarea Cultelor Religioase - Spital versus Biserică

  Opriți Finanțarea Cultelor Religioase – Spital versus Biserică

  Bisericile la noi sunt ca pilonii de la protoss, din Starcraft. Dacă treaba merge prost, trebuie să mai construieşti nişte biserici. Sigur, treaba va merge la fel de prost în continuare, dar toată lumea te va considera un băiat de comitet. Poporul român e un popor cu frică de Dumnezeu. Bisericile nu-l ajută cu nimic, dar simte el că trebuie să fie foarte multe. Românul adună biserici cum adună piţipoanca pantofi. Şi dacă ai venit la român cu o pereche de biserici, imediat te lasă să i-o tragi. O să fie convins că meriţi să ţi-o sugă. Uite ce biserici frumoase i-ai dat.

  Vice

  Amu, dacă aveți prieteni cărora să le placă pagina asta, io zic să vă descotorosiți de ei, că vă vor face viața prea, prin nivelul lor ridicat de idioțenie.

 2. Bisericile ne vor salva de la prosperitate:

  Ţinând cont că un metru pătrat de clădiri de birouri se închiriază în zonă cu aproximativ 20 euro, potrivit experţilor imobiliari, rezultă că Primăria Sectorului 1 este dispusă să se lipsească de peste 232.000 euro în cei cinci ani cât este valabil contractul de comodat încheiat cu Patriarhia Română, bani pe care i-ar fi putut obţine totuşi de la un alt chiriaş.

  Sursa

  S-au construit toate grădinițele de care era nevoie? Sunt spitalele din acel sector finanțate pe deplin? Cantina socială e pe profit? Ne-am tâmpit?

 3. Cu zero la sută finanțare din partea marilor consumatori de baterii și acumulatori, o fată a inventat un super-condensator care se încarcă în douăzeci de secunde și care poate fi folosit pe post de baterie.
 4. Un copac frumos.
 5. O turmă de porci mistreţi terorizeză locuitorii din două cartiere ale Clujului. Ciudat, ei nu vin în zonele urbane, decât dacă cineva le-a invadat arealul. Cum ar veni, trebuie să-i facem pateu pe motiv că ne-au bătut la ușă că le-am distrus casa.
 6. Microsoft scanează linkurile din conversațiile de pe Skype. Bine face. Prea mulți idioți pe lumea asta cred că antivirușii atrag virușii.
 7. Ceva cam trist. Nu dați click, dacă vreți să vă vedeți în continuare de treburi, neabătuți.
 8. Și? S-au blocat drumurile? Aș face și eu grevă pentru radare ascunse ca-n Germania, dar aș fi singurul…
 9. Instant Street View. Impresionant.
 10. Imprimantă pentru mâncare. Ca și nivel tehnologic de grup, începem să evoluăm. Individual, suntem pastă.
 11. Meniul Extra, de sus de tot. Exemplu.
 12. Apple acționează josnic! Așa ceva nu se face! Poți să ne donezi contactele și conturile la guvernul SUA, poți să ne dezinstalezi aplicații de ept elefon, dar nu poți să ne lași așa, nefrământați! (Dacă ar fi fost cazul, nu m-aș fi gândit niciodată să dau invitații la toate fetele, pentru că sunt un papagal absolut.)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.