Scurtissime (306)

 

 1. Ce se află în Pădurea Baciu? Nimic? Copaci? Extratereștri? Ctulu?
 2. Papa are o părere bună despre ateii care fac bine. Restul de la Vatican sunt împotrivă. E și logic: n-ai cum să ajungi în rai, dacă nu crezi în el.
 3. Vai, dar ce citim noi aici:

  Horus, la fel ca şi Iisus, a fost născut din fecioară, Isisşi a fost singurul fiu născut al zeului Osiris. Naşterea sa a fost vestită de către steaua Sirius, steaua dimineţii. Seth a încercat să-l omoare pe Horus, dar Osiris previne această întâmplare spunăndu-i mamei lui Horus ,, Vino, tu zeiţă, ascunde-te cu copilul tău!”. Aceaşi situaţie este întâlnită şi la Iisus, unde un înger îi spune lui Iosif: ,,Scoală-te şi ia pruncul şi pe mama lui şi fugi în Egipt”. La fel ca şi în cazul lui Iisus, nu se ştie nimic despre viaţa lui Horus între 12 şi 30 de ani. La vârstă de 30 de ani sunt botezaţi amândoi, iar soarta celui care îi botează este aceaşi, în ambele cazuri botezătorul fiind decapitat. Minunile realizate de Horus sunt aceleaşi ca şi cele realizate de Iisus, amândoi merg pe apă, vindecă bolnavi, redau vederea, exorcizează, sunt crucificaţi, coboară în iad şi învie după trei zile.

  Historia

 4. Ultima scrisoare a Mareșalului Ion Antonescu către soția sa Maria. Istoria, din păcate mareșalul nu știa asta, nu este a acelora care au dreptate, ci a învingătorilor.
 5. În timp ce era șef la Partidul Verde, sau pe unde, Remus Cernea și-a făcut un credit la bancă pentru a plăti o donație de susținere către USL, un partid competitor. În județul Hunedoara a fost la fel. Am votat cu verzii și a ieșit USL-ul.
 6. La noi, lucrurile se fac într-o așa manieră de mântuială, că la Cluj un Dorel a asfaltat linia de tramvai.
 7. Un concurs. N-am înțeles dacă noi suntem eligibili.
 8. Un veteran de 107 ani. L-aș întreba ce părere are despre actuala Americă.
 9. Câteva lucruri mai puțin știute despre Stația Spațială Internațională.
 10. Cercetătorii cred că va fi posibil să ne orientăm prin spațiu folosindu-ne de pulsari.
 11. Credința te face să să faci lucrurile bune numai pe jumătate. Cred că niște copii morți de foame au mai multă nevoie de bani decât niște biserici scutite de taxe și sponsorizate de comunitățile locale de care aparțin.
 12. Soldați americani între 1860 și 1940.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.