Scurtissime (307)

  1. Un loc extrem de dubios. S-ar putea ca acolo să nu se aplice exact la fel legile fizicii care se aplică la noi. Sau, mai probabil, constantele așa-zis universale din acest colț al universului acolo să aibă alte valori, puțin diferite de ale noastre. E incredibil, cine știe ce anomalii mai descoperim!
  2. Vlad spune că BOR refuză un miracol. BOR știe că miracolele nu există și, de aceea, nu este încântată să participe cu resurse la acest act cultural.
  3. Cam nasol.
  4. Poșta Română nu s-a privatizat, pentru că nimeni nu a fost interesat să preia o firmă căpușată politic. Cum să explic eu ca să se înțeleagă exact situația? Nimeni n-ar cumpăra un por muribund din care hienele deja se înfruptă cu sânge, carne și agonie?
  5. Arată bine biscuiții ăia.
  6. La porțile albastre ale infernului. Mai de grabă: Sub cerul de un albastru tulburel. Sau: La izvorul cu amăgiri și iluzii înecate.
  7. Paradoxul cititului la români este că citesc și rămân inculți. Sau proști. Dar e bine că sunt credincioși, nu dihori atei sau cu vederi dubioase asupra lumii.
  8. Jeana nu e moartă, Jeana se transformă.
  9. Dar hai să vedem și partea frumoasă a lumii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.