Scurtissime (32)

 1. Ieri am pus la cale câteva glume cu Adrian Năstase. Dar nu-mi găsesc cardul SD pe care erau. Poate îl găsesc, totuși, azi.
 2. Iliescu a trădat Moldova, Băsescu trădează românii din Voivodina. Ce-o fi în mintea lui de nu militează pentru drepturile minorităților românești din Serbia, nu înțeleg.
 3. NASA studiază serios raza tractoare. Sursa.
 4. Predicatorul care a anunţat de trei ori până acum sfârşitul lumii le cere scuze adepţilor săi pentru previziunile “inexacte”. Sursa. Inexacte? Adică din burtă? Ahahahaha.
 5. Cel mai vechi accident de circulație filmat. Sursa. Nu e mișto, fiindcă pe vremea aia cei de la Volvo încă nu inventaseră sticla securizată, deci șoferul s-a tăiat în cioburi. Priviți cu atenție.
 6. Grecia nu vrea să fie salvată. Sau nu merită. Sau nu știu. Dar ceva e putred. Cred că vor să fie iertați de 100% din datorii. Sursa.
 7. Un articol despre homosexuali. I-am dat like, că este despre abuzurile comuniste, iar Facebook mi-a recomandat să-l plac pe Adrian Năstase. Pe bune.
 8. Pensie de colonel veteran de război: 222 de lei.
 9. Că tot veni vorba de homosexuali, ziua Gmail-ul meu este albastru, iar seara roz…

8 Comentarii

 1. TNH 03 noiembrie 2011 la 14:38 - Raspunde

  6. Grecii nu vor să li se șteargă toate datoriile, ci vor să continue cu evaziunea fiscală ca până acum și asta e mult mai grav pentru că duce la acumularea de datorii și mai mari.

  7. N-am nimic cu homosexualii atâta timp cât se manifestă la ei acasă, dar un singur lucru nu înțeleg: daca homosexualitatea e ceva normal, atunci ei cum ar fi venit pe lume? I-ar fi adus barza? Că doar și părinții lor ar fi avut dreptul să fie homosexuali, nu? Sau toți homosexualii ar trebui să facă sex cu cineva de celălalt gen, oricât le-ar fi de greață, pentru a aduce pe lume măcar un copil, nu de alta, dar să aibă și alți homosexuali de unde să aleagă atunci când vor fi mari? Poate citește vreunul pe aici și mă luminează, că demult mă macină întrebarea asta.

  • Mihai Todor 03 noiembrie 2011 la 15:44 - Raspunde

   7. De fapt, majoritatea sunt niște “bi” neînțeleși 😛

   • TNH 03 noiembrie 2011 la 16:50 - Raspunde

    Aha, acum totul se leagă.

   • Robin Molnar 03 noiembrie 2011 la 21:04 - Raspunde

    De unde știi?

    • Mihai Todor 03 noiembrie 2011 la 22:29 - Raspunde

     Eh, îmi dau și eu cu părerea, în calitate de om educat =))

 2. Joita lucian 04 noiembrie 2011 la 11:45 - Raspunde

  Mai Robin scoti cate una de …ma prapadesc de ras ..apropo de aia cu sfarsitu lumii …si la reprul sursa “din burta”=))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.