Scurtissime (347)

 • Ibrahim Hassan al-Asiri - cel mai periculos om din lume
 1. Chimistul Ibrahim Hassan al-Asiri este cel mai periculos om din lume. Și cel mai căutat.
 2. Un clujean propune o chestie de bun simț și este refuzat. Deși, drumul așa a fost conceput inițial, iar omul cere doar respectarea regulamentului rutier. Mă întreb pe cine ar fi deranjat, dacă s-ar fi circulat prin zona în care astăzi se parchează, nu se circulă.
 3. Pentru NewsWeek este cam târziu. Poate alții, totuși, vor beneficia.
 4. Gurile rele vorbesc mult și post. Oare ne este chiar atât de greu să admitem că lucrurile bune sunt într-adevăr bune?
 5. România în Epoca de Aur. Nu știu de ce mai păstrăm sintagma aceasta, că aur nu era decât la robinetele ceaușistului.
 6. Aș vrea să-mi fac un abonament la Cosmote. Dar nu văd, pe site la ei, ce oferte de telefoane au. Mi se pare un site stupid.
 7. O developeriță web este atât de drăguță, că au scos-o ăștia de pe LinkedIn, pe motiv că nu se poate ca o specialistă în IT să fie chiar atât de drăguță. Io sunt de părere că ăia de au scos-o pe duduie trebuie să vină până la firma unde lucrez acum, să vadă cu ochii lor…
 8. Îndrăgostește-te de un prost. Cultura are foarte puțin în comun cu inteligența. Poți să ai o inteligență medie cu o cultură super, sau o inteligență super cu o cultură medie. Sapiosexualitatea nu se referă musai la Sartre sau Kafka.
 9. Încă o comună din Nordul Bucovinei a declarat limba română drept a doua limbă oficială. Ceva se întâmplă în Ucraina, dar nu știu ce. S-a dat vreo lege prin care fiecare comunitate să decidă ce limbi oficiale are?
 10. Autoritățile ar putea bloca telefoanele inteligente ale protestatarilor. Apple.
 11. Berea fără alcool are alcool. Ce spun nutriționiștii și ce riscă șoferii? Cui îi pasă ce spun nutriționiștii? Contează ce spun șoferii, și anume că: frate, e nașpa.

7 Comentarii

 1. Mihai 11 august 2013 la 12:59 - Raspunde

  Da,Cosmote are un site aiurea si asta de ani de azi.Vezi pe Germanos sau Internity

 2. JMarius 13 august 2013 la 20:42 - Raspunde

  Cosmote are de ani de zile acelasi site jalnic. Nu stiu de ce nu se grupeaza sa faca un site decent pentru utilizatori, usor de updatat si usor de utilizat.

  Si sunt unele beri cu alcool care au alcool….. si chiar scrie pe ele ca au 0,5 % alcool. Dar nici macar nu iti iese la fiola sau la teste, este prea mica acea concentratie.

  • Robin Molnar 13 august 2013 la 21:47 - Raspunde

   Eram pe Valea Oltului, condusesem vreo șapte ore și am băut un Ciuc Radler Fără Alcool.

   • JMarius 13 august 2013 la 23:58 - Raspunde

    Ideea e ca berea fara alcool trebuie bauta in cantitati extrem de mari ca sa iti faca probleme la etilotest si chiar daca ai incerca sa bei 10 litri (dupa cum spune in articol), organismul tau o sa inceapa sa scoata pe afara tot lichidul prin diverse forme.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.