Scurtissime (36)

 1. PSD/ USL plâng că ăștia de la guvernare fac risipă de bani când e criza mai în toi, în timp ce ei organizează cele mai inutile alegeri locale pentru a vedea dacă se desființează județul Constanța. Ia mai votați mă flăcăi!
 2. Englezul Paul Wood trăieşte în România de 13 ani şi a ştiut că vrea o viaţă aici, după ce a petrecut o oră la Sighişoara, într-un cartier din apropierea gării. “Era decrepit, prăfuit, totul era vechi”. Astfel începea aventura englezului cu România, una oximoronică, cu stări oscilând între fascinaţie şi respingere. Sursa.
 3. Monica Tatoiu a arătat că limitele prostiei sunt mai largi decât spectrul electromagnetic. Sursa. Cum legea îmi interzice să propun să o ardem pe rug pe vrăjitoare, doresc să-i urăm în cor “Multă sănătate mea!” (ca-n bancul cu Bulă, adică).
 4. Poze cu cei care au simulat misiunea spre Marte. Scopul misiunii era de a vedea care sunt efectele încapsulării îndelungate cu aceiași oameni asupra psihicului uman. Citisem un roman SF pe chestia asta, tot cu un drum spre Marte, nu rețin cine l-a scris, dar a fost foarte interesant fiindcă spunea exact ce au descoperit și ăștia în studiu: că e nașpa și cam suge.
 5. Niște “turiști” de pe Transalpina au dat foc la o sută de hectare de pădure. În două locuri. Oare n-ar fi cazul să salvăm și noi mai cu spor?
 6. Numele a trei noi elemente chimice au fost recent aprobate de către forurile ştiinţifice competente: elementele se numesc acum coperniciu, roentgeniu şi darmstadtiu. Sursa.
 7. O fază drăguță din Life in a Day a fost la minutul 52.

5 Comentarii

 1. Joita lucian 08 noiembrie 2011 la 09:03 - Raspunde

  Doamne …incediul de pe Transalpina….mi se apre dezastru ..si la cat de dotati sunt pompierii nostri….nu prea vad un rezultat curand….am un prieten ce a lucrat scafandru la pompieri…si a plecat la apa nova…..de la 13 la 60 de mil….Concuzia ….pompierii Bucurestenu nu mai au scafandrii ca au pleat toti….si …de multe ori s-a dus benevol…ca sa salveze vieti omenesti!

  • Robin Molnar 08 noiembrie 2011 la 19:11 - Raspunde

   Este posibil ca unii să fi pus foc pentru a ascunde jaful din pădure.

   • Joita lucian 09 noiembrie 2011 la 09:00 - Raspunde

    Nu m-ar mira…sa stii ca la noi se practica …!

 2. Daniela 08 noiembrie 2011 la 11:51 - Raspunde

  Nu i-am inteles pe oamenii aia care s-au urcat aproape pana in varful muntelui pentru a face un foc de tabara. Ne-au ars padurile si asa aveam prea mult…

  • Robin Molnar 08 noiembrie 2011 la 19:16 - Raspunde

   Au pus foc pentru a ascunde faptul că au defrișat pădurea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.