16 Comentarii

  1. TNH 11 noiembrie 2011 la 09:47 - Raspunde

    10. Nu pot să cred că există oameni care pun botul la denumirile pompoase de pe etichete. Chiar nu cred. Cine vrea să mănânce chestii fără aditivi oricum citește lista cu ingrediente, cu ce ar putea să îl influențeze că-i zice Pâine tradițională și nu Pâine asdfghjkl?

    • Mihai Todor 11 noiembrie 2011 la 11:17 - Raspunde

      E vorba de o influență psihologică, precum prețurile x.99 RON. Doar vezi bine că domnul Robin e un mare împătimit al mâncării tradiționale românești, la fel ca o bună parte din populație. Tot românu’ de rând laudă pâinea făcută pe vatră (probabil asta se înțelege prin “tradițională”), dar puțini țin cont de faptul că acea pâine făcută “la țară” se strică în câteva zile, nu în câteva săptămâni.

      • TNH 11 noiembrie 2011 la 12:06 - Raspunde

        Păi văd, dar dacă-mi place mâncarea tradițională o fac eu, nu o cumpăr gata făcută pentru că nu am încredere. Au trecut deja ani de când trebuia să ne dăm seama că producătorii sau marketerii pun orice pe etichetă, numai să se vândă. Avem deja 20 de ani de vizionat reclame și de observat denumiri care mai de care, acum ar trebui să știm despre ce e vorba.

        Să ai încredere într-un nume fără să verifici lista de ingrediente e ca și cum ți-ai lăsa portofelul pe o bancă în parc.
        http://creator.iqads.ro/grandspoof2011/creatie/659/pateul_dichisit.html

        • Mihai Todor 11 noiembrie 2011 la 17:37 - Raspunde

          Tocmai ce-am văzut în metrou o știre cum că o parte din producătorii de pâine obțin pâinea neagră adăugând coloranți în aluatul de pâine albă 😐

          • TNH 11 noiembrie 2011 la 21:52 -

            E veche asta. Și era majoritatea producătorilor care folosea tehnica asta, nu doar o parte. De-aia tot vreau eu să-mi cumpăr o mașinărie de făcut pâine (frământat, dospit, copt), dar deocamdată am alte planuri cu banii.

        • Robin Molnar 11 noiembrie 2011 la 20:00 - Raspunde

          Pate dichisit! =)) Super tarte!

      • Robin Molnar 11 noiembrie 2011 la 19:57 - Raspunde

        Sunt naționalist gastronomic, cum s-ar zice. 😀

    • Robin Molnar 11 noiembrie 2011 la 18:57 - Raspunde

      Eh, sunt și de-ăștia. Prezent.

  2. Joita lucian 11 noiembrie 2011 la 13:23 - Raspunde

    Firesc ca cea care mi-a sarit in ochi a fost cea cu lentilele fot …pai sa vi sa te fotografiez eu…si sa vezi ce frumos ai sa fii!:))

    • Robin Molnar 11 noiembrie 2011 la 20:01 - Raspunde

      O să vin. =))

      • Joita lucian 12 noiembrie 2011 la 10:24 - Raspunde

        Te astept oricand ai drum prin Bucuresti….la o sedinta foto….cu mandra! nu glumesc!

        • Robin Molnar 14 noiembrie 2011 la 08:51 - Raspunde

          =)) Îți mulțumesc frumos.

          • Joita lucian 15 noiembrie 2011 la 08:22 -

            Si daca nu ai timp de sedinta ..daca ai drum pe la Bucuresti..te astept la un ceai cald….de menta…!:)) insa fara friptura ca tu nu ai voie!:P

          • Robin Molnar 15 noiembrie 2011 la 22:05 -

            Cum n-am voie? Am colesterolul mic.

  3. Luisa 11 noiembrie 2011 la 16:10 - Raspunde

    Da.. si eu astept sa ne ocupe nemtii! Speram ca dupa cutremurul din Japonia, sa-si caute japonezii alta tara- si sa vina la noi! Eu i-as primi! 😉

    • Robin Molnar 11 noiembrie 2011 la 20:04 - Raspunde

      Apăi la ce jale e aici, s-ar putea să ne decimeze înainte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.