8 Comentarii

  1. TNH 23 decembrie 2011 la 10:19 - Raspunde

    11. Mi se pare halucinant ca ANCOM să oblige Orange sau Vodafone să elibereze din banda de 900 MHz pentru că RCD-RDS e dezavantajată. Cu ce sunt de vină operatorii mobili că RDS a apărut mai recent pe piața de telefonie, nu în urmă cu 15 ani? Trebuia să-și facă Zoltan Teszari firmă acum 16 ani dacă nu vroia să fie dezavantajat. Sau când a intrat pe telefonie, nu știa că banda e ocupată? De ce a făcut-o? Povestea asta pute a șpagă.

    Pe același pricipiu oricine poate cere ca o anumită fabrică să-și demoleze o parte din clădire pentru că are nevoie de pământul sub ea și e dezavantajat de faptul că aparține de ani și ani altuia.

    P.S. Din păcate terenurile pe care sunt construite biserici nu aparțin MCSI sau ANCOM, că făceam și eu cerere pentru câțiva metri pătrați de sub câteva dintre ele pentru că mă dezavantajează faptul că nu am bucățile alea. Și ce dacă ăia care le-au construit erau proprietarii pământului înainte ca eu să mă fi născut?

  2. TNH 23 decembrie 2011 la 10:23 - Raspunde

    P.P.S. Eu sunt pe Cosmote, să n-avem discuții …

    • Robin Molnar 24 decembrie 2011 la 14:55 - Raspunde

      Nu cred că ar fi fost relevant fiecare în ce rețea este. Dar, fie, eu sunt pe Vodafone și Cosmote.

  3. Mihai Todor 24 decembrie 2011 la 03:36 - Raspunde

    Asta înseamnă că de revelion voi scăpa de miile de mesaje inutile de la persoane care, în restul anului, uită de existența mea? 😀

  4. Joita lucian 24 decembrie 2011 la 11:59 - Raspunde

    Tre bancul….cat despre Cora….etc….e eva normal in comertul de azi…unde nu mai exista scrupule…nimik…cand e vorba de profit…..la fel se face si cu termenele de valabilitate la produse…cand expira rupi actibildu si pui altul! This is west side!

    • Robin Molnar 24 decembrie 2011 la 15:43 - Raspunde

      Nu e vorba de etichete, aici, ci de pungi cu carne congelată. Diferă. Carnea congelată nu se strică azi dacă a expirat ieri,. dacă a fost transportată și depozitată corespunzător.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.