Scurtissime (73)

 1. Începem cu un banc:

  Discutie intre sot si sotie:
  – Draga mea stii cat de mult semeni cu maica-ta?
  – ?!?
  – Ai ochii ma-tii, gura ma-tii, gatu’ ma-tii…

 2. Chuck Norris was once shot. The bullet died.
 3. iTunes  store mi-a oferit asistență în sub 12 ore, pentru 0,79 euro cheltuiți din vina mea, din greșeală pe o aplicație incompatibilă cu telefonul. De la Banca Transilvania încă mai aștept răspuns, să văd dacă vor să-mi mai primească banii pentru internet banking.
 4. Suspiciune: In hipermarketurile (Cora, Billa si Real) din Cluj carnea expirata a fost folosita pentru mancarea gatita. Sursa. Amu, nu că le iau apărarea, dar dacă ai carne congelată sau refrigerată care expiră azi și tu o gătești mâine, în general nu e nicio problemă. Dacă n-are miros sau aspect dubios, carnea e bună, termenul de expirare e pus cu marjă de eroare, nu e rigid, strict. Or, eu unul nu cred c-au băgat ăștia carne verde în mâncare, ca la șaormerie. Să fim serioși…
 5. Ultima modă în materie de huliganism: să devastezi magazinele şi să te filmezi. Sursa. Democrația în exces strică. O palmă după ceafă, la timpul ei, face cât ani de pârnaie, mai încolo.
 6. Sunt dator 36 de eurocenți. Pentru că am mers cu trenul de la Cluj la București, iar prin București cu metroul și mașina. Și retur.
 7. Ceva despre comunism:

  Decesul a mii de femei ca urmare a complicațiilor produse de întreruperile ilegale de sarcină reprezintă consecința cea mai dramatică a proiectului demografic ceaușist. Conform datelor Ministerului Sănătății, în perioada 1965 – 1989, aproximativ 10.000 de femei și-au pierdut viața. Creșterea numărului de copii nedoriți, abandonați în orfelinate, născuți cu malformații, boli ereditare, răspândirea SIDA în rândul copiilor instituționalizați, traumele fizice și psihice ale femeilor, se constituie în efecte tot atât de tangibile ale politicii demografice ceaușiste. Politica natalistă nerealistă a regimului comunist din România, care în lipsa infrastructurii socio-economice necesare preferă mijloacele coercitive în locul celor stimulative privind creșterea natalității, singularizează cazul românesc în spațiul Europei Centrale și de Est. Moartea a mii de femei și de copii întregește tabloul victimelor regimului comunist.

  Sursa

 8. Sondaj european: Peste 70 la sută dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită. Sursa. Ăștia-s ăia 70% care au votat cu Iliescu de două ori?
 9. O nouă baterie eco de la Sony transformă celuloza în energie electrică. Sursa. Amu, io aștept cu înfrigurare ziua când o să facem curent din pipilică.
 10. În timp ce voi citeați despre democratizarea tehnologiei, aceasta a făcut ca eu să o folosesc pentru a găsi cele mai bune aripioare crocante din Cluj. Simțeam eu un miros criminal de supă de cartofi cu afumătură, dar nu știam pe unde se intră la Mesele Vesele. Tehnologia m-a ajutat. Super. Mai vreau.
 11. Exclusiv ZF: Rămân 18 milioane de români fără semnal la telefonul mobil? Licenţele expiră pe 31 decembrie. Sursa. Cam nasol. Soluția de avarie ar fi să dea statul în judecată în contencios administrativ, blocând aplicabilitatea expirării pe durata procesului. Via Zoso.
 12. Un moment de reculegere.

8 Comentarii

 1. TNH 23 decembrie 2011 la 10:19 - Raspunde

  11. Mi se pare halucinant ca ANCOM să oblige Orange sau Vodafone să elibereze din banda de 900 MHz pentru că RCD-RDS e dezavantajată. Cu ce sunt de vină operatorii mobili că RDS a apărut mai recent pe piața de telefonie, nu în urmă cu 15 ani? Trebuia să-și facă Zoltan Teszari firmă acum 16 ani dacă nu vroia să fie dezavantajat. Sau când a intrat pe telefonie, nu știa că banda e ocupată? De ce a făcut-o? Povestea asta pute a șpagă.

  Pe același pricipiu oricine poate cere ca o anumită fabrică să-și demoleze o parte din clădire pentru că are nevoie de pământul sub ea și e dezavantajat de faptul că aparține de ani și ani altuia.

  P.S. Din păcate terenurile pe care sunt construite biserici nu aparțin MCSI sau ANCOM, că făceam și eu cerere pentru câțiva metri pătrați de sub câteva dintre ele pentru că mă dezavantajează faptul că nu am bucățile alea. Și ce dacă ăia care le-au construit erau proprietarii pământului înainte ca eu să mă fi născut?

 2. TNH 23 decembrie 2011 la 10:23 - Raspunde

  P.P.S. Eu sunt pe Cosmote, să n-avem discuții …

  • Robin Molnar 24 decembrie 2011 la 14:55 - Raspunde

   Nu cred că ar fi fost relevant fiecare în ce rețea este. Dar, fie, eu sunt pe Vodafone și Cosmote.

 3. Mihai Todor 24 decembrie 2011 la 03:36 - Raspunde

  Asta înseamnă că de revelion voi scăpa de miile de mesaje inutile de la persoane care, în restul anului, uită de existența mea? 😀

 4. Joita lucian 24 decembrie 2011 la 11:59 - Raspunde

  Tre bancul….cat despre Cora….etc….e eva normal in comertul de azi…unde nu mai exista scrupule…nimik…cand e vorba de profit…..la fel se face si cu termenele de valabilitate la produse…cand expira rupi actibildu si pui altul! This is west side!

  • Robin Molnar 24 decembrie 2011 la 15:43 - Raspunde

   Nu e vorba de etichete, aici, ci de pungi cu carne congelată. Diferă. Carnea congelată nu se strică azi dacă a expirat ieri,. dacă a fost transportată și depozitată corespunzător.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.