Scurtissime – 8 Septembrie 2013

 1. Cel mai prost din curtea școlii, cum ar veni.
 2. Băi Tudor Chirilă! Ce ți-e și cu artiștii ăștia!
 3. 1800 de euro mita per taraba din piață. Într-o piață cu o sută de tarabe… Asta, ca să înțelegem cât trebuie să fie adaosul comercial ce vine înspre noi cu prețuri umflate…
 4. Cici cu mac, rețetă tradițională din Banat.
 5. La Bălți a început, încet, să se simtă capitalismul.
 6. GJ 1214 are o atmosferă bogată în apă.
 7. Sughiță Paul pe parte medicală, cum ar veni:

  “Referitor la cazul concret al domnului Arşinel, caz mediatizat excesiv în ultimele zile, precizăm faptul că dânsul se afla pe lista ICUTR Cluj, fiind trimis la noi de către medicul nefrolog care îi supraveghea de ceva timp funcţia renală şi care a indicat necesitatea substituţiei. În virtutea protocolului, oricât de mult ar dori cineva să ajute o persoană aflată în insuficienţa renală cronică, nu poate face acest lucru fără respectarea strictă a condiţiilor, deoarece transplantarea unui organ incompatibil cu primitorul ar duce la respingerea rinichiului. Deci în cazul acesta a existat o compatibilitate foarte bună, ca urmare şi evoluţia post operatorie a dlui Arşinel fiind cea dorită”, a precizat Institutul prin intermediul unui comunicat de presă, informează Agerpres.

  Citynews.ro

  Adică, nu s-a sărit peste rând, pentru că domnul Arșinel era compatibil, iar cei care erau compatibili, de fapt, nu era atât de compatibili și, să vedeți miracol, un bărbat de șaptezeci de ani a fost cel mai bun recipient al rinichilor.

  În mod evident domnul Arșinel era compatibil, de aia i-a și primit. Ceea ce-i mai puțin evident, și mai mult penal, este că la rând erau și alți primitori compatibili cărora, iată, nu li s-a oferit o șansă.

  Bine că ei sunt deștepți…

 8. Niște frizuri urâte. Dar urâte rău, nu așa.
 9. Povesteam ieri de LADEE, proba care studiază atmosfera Lunii. Iată niște fotografii de la lansare.
 10. În jungla amazoniană s-au descoperit niște structuri ciudate. Nimeni nu știe cine le-a făcut și de ce.
 11. Primele 10 cele mai rele oraşe din lume. Mai de grabă, lista celor mai rele zece orașe mari din lume. Altfel, Anina și Aninoasa ar fi fost pe listă. Pe scurt, dar nu în ordine:  Damasc (Siria), Dacca (Bangladesh), Lagos (Nigeria – o țară bogată în resurse),  Port Moresby (Papua Noua Guinee), Teheran (Iran – asta NU o mai cred!), Douala (Camerun), Tripoli (Libia), Karachi (Pakistan), Alger (Algeria), Harare (Zimbabwe).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.