Toată viața am băut bere în mod greșit

În general beau bere la sticlă sau la doză, prea rar la halbă, iar și atunci când beau berea, nu o torn într-o halbă sau un pahar, ci o consum direct din recipient, ceea ce este greșit. Practic, doar cu câteva excepții, toată viața am băut bere în mod greșit.

A fost nevoie să-mi explice un somelier de bere, printr-un videoclip pe Facebook, faptul că simplul fapt de a turna berea din doză sau sticlă în pahar sau halbă ajută la eliberarea bioxidului de carbon din bere, astfel încât nu doar că poți să bei mai multă, dar îți și cade mai bine, respectiv simți gustul berii și ai la stomac o senzație mult mai plăcută decât în cazul în care nu torni berea, ci o consumi direct din recipientul de livrare.

Astfel, de când torn berea într-o halbă, această băutură mi se pare mult mai în regulă decât înainte și promit, de-acum încolo, s-o torn, ca să-mi pice bine, ceea ce vă recomand și dumneavoastră.

2 Comentarii

  1. Malin 04 februarie 2018 la 10:04 - Raspunde

    Beer is for pussies, oamenii seriosi beau palinca, eventual din halba!

    • Robin Molnar 24 februarie 2018 la 16:48 - Raspunde

      Depinde de scop, este stupid să bei bere ca să te îmbeți. Dacă scopul este să te înveselești, merge și țuica, dar și berea. Scopul, deci, califică mijloacele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.