Încălzirea globală este reală

Zilele trecute a avut loc un val de “revelații” pe internet, cum că încălzirea globală este o glumă și că ar trebui să ne calmăm, pentru că urmează cea mai grea iarnă din ultimul secol – mit pe care, deja, l-am demontat.

Video-ul de mai sus este făcut de mine din informații științifice, din măsurători, și nu sunt plătit de nimeni ca să mint pentru vreo parte, sau alta. Pur și simplu, copleșit de multitudinea de dovezi științifice, nu pot să mai îndur cum lumea este indusă în eroare să își fure singură căciula în interesul pecuniar al celor care au interesul ca lumea să meargăm, în continuare, pe burtă.

Nu, serios, în următoarele ore, cercetători de top din domeniul climatologiei vor da publicității un material care va demonstra, odată și pentru totdeauna, faptul că încălzirea globală nu este nicio iluzie, ci o realitate care ar putea fi ameliorată, dacă guvernele ar lua atitudine chiar de azi.

Cei de la Avaaz au și o serie de petiții de semnat, în cascadă, prin care să-l roage pe Rupert Murdoch – cel mai mare proprietar din televiziune – să nu-și mai folosească posturile pentru manipulare, ci pentru a spune adevărul, pentru că astfel de lupte se câștigă sau se pierd în funcție de percepția publică.

Și am ajuns în situația în care știința îi cere opiniei publice un vot de încredere.

Ca atare, dacă aveți un minim de respect pentru știință, vă rog frumos, vă implor să semnați petiția.

L.E. “Gravity is just a theroy”. Well, try walking out the window when you’re on the teth floor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.